Beheertechnicus Industrie (HVAC)

contact met mij op 20.66 EUR

Jij hebt een passie voor klimaatbeheersing en haalt je voldoening uit het afleveren van mooi werk.


Wat doe je als Beheertechnicus Industrie (HVAC)?
Als Beheertechnicus ben je verantwoordelijk voor het totale beheer van de technische installaties. Deze zijn voornamelijk HVAC gerelateerd. Deze functie oefen je uit op de locatie van onze klant die bekend staat om de fijne, schone & uiterst veilige werkomgeving.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Het uitvoeren, begeleiden van het technisch beheerReparaties, modificaties, onderhoud en inspecties uitvoeren aan HVAC installaties (luchtbehandeling, ventilatie, splitsystemen, koudwatersystemen (chillers), gebouwbeheersystemen etc.)Je maakt rapportages van werkzaamhedenSubcontractors ondersteunen en begeleidenPeriodiek lopen van een consignatiedienst: je bent een lid van het 24/7 support team
We sparren graag over de inhoud van werk. Kennis & kunde uitwisselen wordt erg gewaardeerd!

Een voorbeeld van een werkdag:

07:45 uur Je start op het kantoor met een bespreking over de werkzaamheden voor die dag en verzamelt het benodigde materiaal en gereedschap. Je arriveert bij de klant en haalt jouw vergunning op bij de desbetreffende operator en gaat samen naar de plek.
08:00 uur De klus begint: je gaat onderhoud / revisie / wettelijke inspectie of nieuwbouw uitvoeren. Dit gebeurt vaak in samenwerking met een collega.
10:00 uur Pauze! Je drinkt een kop koffie met jouw collega of de klant.
10:15 uur Na de koffie start je met waar je gebleven was. Het is mogelijk dat je gevraagd wordt naar een dringende storing te gaan. Hierna ga je weer door met de onafgemaakte werkzaamheden van voor de pauze.
12:30 uur Lunch!
13:00 uur Na de lunch schat je in hoever je staat met je werkzaamheden en geef dit door aan de planner/werkvoorbereider. De reden hiervoor is dat je vergunningen moet regelen voor de volgende dag. Zonder vergunning kan je niet werken.
16:00 uur De uitgevoerde werkzaamheden bespreek je met de klant. De klant tekent je vergunning vervolgens af.
16:15 uur Je komt aan op het kantoor en bespreekt met de planner / werkvoorbereider hoe de dag is gegaan. Eventueel werk je werkbonnen en urenstaten af.


Wat kun je?
Voor deze functie ben ik op zoek naar iemand die zichzelf herkent in de volgende punten:
Minimaal een afgeronde MBO3 opleiding in relevante richtingKennis en ervaring met koeltechniek / airconditioning, kennis en ervaring met luchtbehandeling en meet & regeltechniek is een preF-gassen diploma, VCA-basis, rijbewijs BEen onafhankelijke collega die zelfreflectie heeft en graag onderdeel wil zijn van een team.Enthousiast, flexibel en klantgericht
Zijn (nog) niet alle punten op jou van toepassing, maar zie jij jezelf als de juiste kandidaat voor deze functie? Dan nodig ik je uit om te solliciteren en mij te overtuigen.


Wat krijg je?
Ik bied je een toffe baan, binnen een leuk team. Je werkt op een vaste klantlocatie, dichtbij het kantoor van de opdrachtgever. Zodoende heb je geen files en parkeerproblemen.
Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via +31 88 1348365 of daphne@depooter.nl.


Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een technische serviceverlener in hart en nieren. Ze biedt haar klanten technische oplossingen op gebied van o.a. elektrotechniek, industriële automatisering, verwarming, airconditioning, etc.. Ze richt zich op grote en complexe projecten, services en onderhoud.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446406          67 bezoeken