Betonwerker

contact met mij op 20.23 EUR

Voor onze opdrachtgever uit Opheusden zijn wij op zoek naar betonwerkers/vloerenleggers die een volgende stap in hun carrière willen en kunnen maken.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is specialist in beton- en betonlook vloeren. Een jong, enthousiast en dynamisch team dat zich iedere dag inzet om de allermooiste vloeren van beton- en betonlook te creëren.

Functieomschrijving

Om kunnen gaan met laserBeton kunnen storten (met laser op hoogte, dabberen, onder afschot aanbrengen)Kunnen vlinderen (eventueel te leren).

Functie-eisen

Twee rechterhanden en affiniteit met de bouwBereid om naar diverse werklocaties te reizenDat jij een VCA hebt! Heb jij deze niet? Geen probleem, ik meld jou aan! Dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tussen de €1800 en €2500 bruto per maand (wekelijks of maandelijks uitbetaald)Gereedschap van MAKITA op accu (inclusief klopboor met stofafzuiging)Kleding van JobXion en persoonlijke beschermingsmiddelenJouw eigen contactpersoon van JobXionVanuit JobXion regelen wij praktijkdagen in ons test- en opleidingscentrum in Geldermalsen waar jij je vaardigheden kunt verbeterenWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 January, Advertentie id: 1415785          39 bezoeken