BijbaanVakantiewerk Productie

contact met mij op 24.86 EUR

Geld verdienen naast je studie? Vind jouw bijbaan via Strikt Uitzendbureau.

Functieomschrijving

Geld verdienen naast je studie? Vind jouw bijbaan via Strikt Uitzendbureau. Wil jij bijverdienen tijdens bijvoorbeeld jouw vakantie of in je weekenden. Of misschien heb je wekelijks een paar uurtjes 'over' en wil je graag bijverdienen? Schrijf je nu gratis in en solliciteer op leuk werk bij jou in de buurt!

Met regelmaat zijn wij op zoek naar medewerkers, voor verschillende soorten werkzaamheden, voor in de horeca, productie, logistiek en in de schoonmaak.

Hoe vind jij leuk werk? Dat is heel simpel! Ga naar onze website en klik op de plaats waar jij wilt werken en check welke [Vakantiebaan / Bijbaan] daar te vinden zijn. Je kunt reageren door je in te schrijven met je cv. In je motivatie vragen wij om antwoord te geven op de volgende vragen:

van wanneer tot wanneer ben je beschikbaar?hoeveel uren ben je per week beschikbaar?wil je overdag en/of in de avond werken?wat voor soort werkzaamheden wil je gaan doen?
Je bent van harte welkom bij ons in Vollenhove om je in te schrijven voor werk. Wij zijn gevestigd aan De Putsteeg 2 in Vollenhove en zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Zoek jij een leuke bijbaan, omdat je graag wil bijverdienen bijvoorbeeld in de weekenden of tijdens je vakantie? Wij hebben de leukste bij-/vakantiebanen voor jou!

Functie-eisen

parttime of fulltime beschikbaarspreekt vloeiend Nederlandsgeen minimale ervaring vereist'gewoon' ... zin om te werken enongeacht je leeftijd, als je denkt dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren, nodigen we je uit om te solliciteren

Arbeidsvoorwaarden

bijbaan / vakantiewerk bij jou in de buurtgezellige werkomgeving waarin je van elkaar kunt lerenwerken met je eigen (vrienden)teamflexibele werkuren (van 8 tot 40 uur per week)altijd een leuk salaris
Wil jij weten wat het minimumloon is? Check hier wat jij minimaal gaat verdienen!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Steenwijk

Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 4 January
Advertentie id: 1739860
    [ ]     80 bezoeken