BMW 38,5mm Triple Tree Clamp Cafe Racer

259,95 EUR

BMW Tripple clamp met montage voor speedo/contactslot en verborgen vorkbevestigingsmechanisme. Geschikt voor BMW Monolever airhead-modellen met 38,5mm-vorken.BMW Triple Tree Clamp met verborgen vorkbevestigingsmechanisme. Geschikt voor BMW Monolever airhead-modellen met 38,5mm-vorken.

Het vervangt de BMW OEM in de fabriek gemonteerde 4 mm stalen top yoke, de BMW Triple Tree Clamp door rebelmoto verstijft de voorkant van uw Airhead en maakt het meer rigide. Dit resulteert in een algemeen betere rit, vooral op snelheden op snelwegen.

Deze hoogwaardige driedubbele boomklem is CNC-gefreesd uit een stuk aluminium van vliegtuigkwaliteit. Na het bewerken ondergaat de Triple Treeclamp een reeks oppervlaktebehandelingsstappen inclusief anodiseren. Het resultaat is een gladde satijnen afwerking die zowel kras- als weersbestendig is. Perfect voor een café racer motorfiets build of een andere custom build, waar je clip-ons wilt gebruiken.

Het verborgen vorkvergrendelingsmechanisme dat de Tripleclamp aan de voorvorken bevestigt, is CNC-gefreesd uit roestvrij staal en wordt uiteraard meegeleverd samen met twee M8 roestvrijstalen bouten.

Aan de onderkant van de tripleclamp bevinden zich drie M8-gaten, die kunnen worden gebruikt om een snelheidsmeter of andere onderdelen die u wilt laten monteren, te monteren. Contactslot of een beugel voor de choke, bijvoorbeeld.

Past op de volgende BMW Monolever R-modellen met 38,5 mm-vorken:

R65 - R80 - R80ST - R80GS - R80RT - R100RT - R100RS

Als u twijfelt of dit de juiste Clamp voor uw Bike is, neem dan contact met ons.

Locatie: Limburg - Heel
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1241362          72 bezoeken