BMW Custom R100RT bobber tracker 6999 euro

6.999 EUR

Lees aub de tekst goed door over deze geweldige motorfiets!

Deze in geweldige staat verkerende tracker BMW R100RT uit 1978 (https:en.wikipedia.org/wiki/BMW_247_engine) is een ware streling voor het oog, een mooiere is er momenteel niet op internet verkrijgbaar. Stoer maar ook elegant in een prachtige kleursamenstelling van zwart en grijs. Deze motorfiets met de kenmerkende "Snowflake"wielset, rijdt, remt, accelereert en schakelt geweldig.

Waar velen hun motor afbouwen met de wat goedkopere aftermarket onderdelen, is hier koste nog moeite gespaard om deze bike volledig tot zijn recht te laten komen. Bij deze motor (70PK, 52|kW) zitten nog vele zaken inbegrepen, dus lees hieronder vooral verder. De prijs is 6999.- euro.

Wil jij deze motor deze lente rijden, maak een afspraak en kom langs. Alleen serieus geïnteresseerden met afdoende financiële middelen aub.

De motor is technisch in perfecte staat, kleppen zijn gesteld en carburateurs gesynchroniseerd. Onderhoud heeft plaatsgevonden bij Motorzaak de Jordaan waar ook het balhoofdlager is vernieuwd waardoor de motor heerlijk stuurt.

De tank is aan de binnenzijde behandeld door Motopaint Hoogenboom ins Assen, waarbij deze op de meest professionele manier is is ontroest en voorzien van een nieuwe bestendige coating. De buitenzijde van de tank is daarna gerestaureerd, gepoedercoat en daarna nog gespoten. Beter dan dit wordt het niet.

De "Snowflake"wielen zijn zwart gepoedercoat met goede Avon Roadrider banden, beiden in zeer goede staat. Het custom subframe is voorzien van een prachtig lederen zadel. Op het stuur, waarin de kabels van knipperlichten en schakelaars vakkundig zijn weggewerkt staat een mooie kilometerteller/snelheidsmeter van BMW met een chromen behuizing.

De remmen voor zijn gereviseerd met nieuwe op maat gemaakte rvs remleidingen. Voor de rem en koppelingshendel is gekozen voor de geweldige Brembo PS-13 en PS16 en de Twin Pull gashendel is van Domino. De chromen dempers zijn van Hoske (40 mm) en produceren een prachtig geluid zonder de harde knallen wat wel zo fijn is voor de buurt.
De kleppendeksels zijn gepoedercoat en de bougiekabels zijn van NSK.

De accubak is verwijderd en de nieuwe accu (factuur april 2021 aanwezig) is verplaatst naar de onderkant van het frame voor een nog cleanere uitstraling. Hiervoor is een speciale accubak op maat gemaakt waarin de nieuwe Antigravity 12 cell accu (Lithium) uit de US werd gekocht bij Revival Cycles. Ook uit Amerika kwam de rectifier (gelijkricht regelaar) voor de dynamo van Rick's Motorsport Electrics. De lamp in de originele koplamp is vervangen door een LED versie die speciaal is ontwikkeld voor de spiegels van de originele koplamp zodat de lichtopbrengst ook echt beter is zonder tegenliggers te verblinden.

Voor dit project is een geheel nieuwe kabelboom aangelegd, waarbij alles zeer goed is geïsoleerd en bestand is tegen vocht en barre omstandigheden.
Voor het elektronische motormanagement is gekozen voor de Motogadget M-Unit Blue en ook de handvatten, spiegels, M-switch mini (2X0)schakelaars, de bar-end knipperlichten en het M-lock keyless contactslot met afstandsbediening via RIFD zijn van Motogadget. Zo is deze motorfiets echt heel hoogwaardig opgebouwd en met recht Smart te noemen. De kenners weten waar ik het over heb.


Voor veiligheid en verzekering is er een GPS tracker ingebouwd zodat deze altijd gevolgd kan worden met het TrackJack volgsysteem en je bij poging tot diefstal of verplaatsing zal waarschuwen middels het luide alarm en een melding op de telefoon.


Verder nog inbegrepen:

- handschoenen vintage leer met NFC chip/keyless start, dus nooit meer contactsleutels nodig. Ook herkent de M-Unit als je telefoon met bluetooth in bereik komt waardoor het contact "aan" gaat indien gewenst.
- Nieuwe! Shoei Neotec II systeemhelm grijs maat medium (nieuw en stilste op de markt) Nieuwprijs 550 euro (nog nooit gebruikt, tegen meerprijs).
- Jethelm met Scala Rider Bluetooth systeem
- Gele kentekenplaat (er zit nu een prachtig blauw exemplaar gemonteerd, nooit problemen mee of over gehad)
- Onderhoudsproducten voor de motor
- Remleiding Vloeistof nieuw ongeopend
- Nieuwe bougies
- K&N filters
- oude originele onderdelen

Op onzinbiedingen wordt niet gereageerd.


Vriendelijke

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 29 dagen geleden en vervalt op 2 December
Advertentie id: 1301485
    [ ]     46 bezoeken