Bradley smokers uitverkoop

contact met mij op 17,01 EUR

Uitverkoop!
wegens beëindigen van de verkoop voor lage prijzen!

De Bradley Smoker is een uniek rookhuis, compleet verkocht met de bijbehorende rookgenerator, waarin de smaak bisquetten gedurende 20 minuten worden verbrand, zodat de temperatuur niet fluctueren. Dit elimineert hoge temperatuur gassen, zuren en harsen die de smaak van gerookt voedsel kunnen verstoren.

De Bradley Smoker maakt schoon smakend voedsel zonder enige nasmaak. Terwijl andere rokers constant moeten worden onderhouden, produceert de Bradley Smoker automatisch schone, koele rook tot 9 uur veilig en zonder tussenkomst.

Bradley rokers zijn in staat om zowel warm en koud roken: in feite, ze doen een opmerkelijk fijne werk van koud roken als gevolg van de aanhoudende en controleerbaar manier waarop de rook wordt opgewekt. Voor koud roken wordt het gebruik van de koude rook adapter aanbevolen.

De bisquette verbruiksartikelen worden verbrand bovenop een elektrisch element-Lees meer over bisquetten en het proces van rook generatie. Voor warm roken wordt de warmte voor het koken opgewekt door het onafhankelijk geregelde elektrische element. Dit is een apart element van de bisquette brander. Op dit model wordt de temperatuur in de kast bestuurd met behulp van de eenvoudig te instellen Dial bediening aan de voorzijde van de rookgenerator doos.

Vier kook rekken worden geleverd met de roker, extra rekken en andere accessoires zijn beschikbaar.

Het nieuwe model Original Bradley Smoker (BS611EU), gelanceerd in 2013, verving de originele ‘ Original ‘ Bradley Smoker en wordt geleverd met veel nieuwe functies:Nieuw roestvrijstalen interieur.Nieuwe rack ondersteunt houd rekken over kantelen wanneer uitgetrokken.Warmte controle verplaatst naar rook generator, waardoor de kans op vochtschade aan de schakelaar.Verbeterde voorste vlak plaat.Verbeterde elektronische componenten.Extra grote voorpoten voor toegevoegde ondersteuning en stabiliteit.De generator heeft een afneembaar zijpaneel voor eenvoudige reiniging en preventief onderhoud.

Perfect voor onderhoudend, het creëren van gastronomische gerechten in uw eigen huis, of gewoon genieten van de smaak die roken brengt. De eenvoud en het gebruiksgemak van de originele Bradley Smoker maken het een geweldige keuze voor alle soorten gebruikers.

Hoewel Bradley-rokers bestemd zijn voor huishoudelijk gebruik, worden ze ook op grote schaal gebruikt in lichte commerciële.


Locatie: Flevoland - Espel
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 26 juli, Advertentie id: 1190455          36 bezoeken