Cateringmedewerker en gastheervrouw Delft

contact met mij op 19.53 EUR

Heb jij een passie voor lekker eten en hospitality? En zou je het leuk vinden om binnen ons team te komen werken? Dan hebben wij goed nieuws; New Fork is namelijk op zoek naar jou!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Functieomschrijving

Over New Fork
New Fork maakt en verkoopt 100% natuurlijk eten en drinken met de focus op sandwiches. Dat doen we via eigen winkels en intern bij bedrijven. Elke dag streven wij naar het maken van “The best sandwich in town”. Het ultieme doel is om zoiets gewoons als een boterham met beleg te verheffen tot olympisch smaak niveau, voor minder doen we het niet. Onze natuurlijke hoogstandjes zijn trouwens huisgemaakt, volgens eigen recept en worden elke dag vers bereid.

Over New Fork bij Riscure offices -receptie & restaurant
New Fork zorgt bij Riscure offices dagelijks voor een heerlijke lunch voor alle medewerkers van Riscure offices. De persoon die wij zoeken zal deel uit gaan maken van het facilitaire team, voor één of twee dagen per week in het restaurant om te zorgen voor de lunch, en één of twee dagen per week als gastheer of gastvrouw. Het facilitaire team bestaat nu uit 2 medewerkers, Joke en Rima en één manager, Amanda. Alle drie hele leuke en vriendelijke collega’s.

Functie-eisen

Wat verwachten wij?Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;Onze ideale collega is: klantgericht, communicatief sterk, zelfstandig, in staat om meerdere dingen tegelijk te doen, stressbestendig en heeft een goed oog voor detail.Ervaring is niet vereist maar wel een pré. We zoeken iemand met de juiste houding om met piekmomenten om te gaan, iemand die kan multitasken en die kan werken in een klantgerichte omgeving.Passen we bij elkaar?Alles wat we maken is 100% natuurlijk, net zoals jij. Je bent gewoon jezelf.We streven er elke dag naar om de beste sandwich ooit te maken en jij kan ons daarmee helpen, zodat onze klanten zich verheugen op hun volgende sandwich.Bij New Fork werken alleen maar bazen. Je bent namelijk de baas over de dingen die je moet doen. Dus zorg je er zelf voor dat ze gedaan worden. Dat is de verantwoordelijkheid die hoort bij een baas.Nieuwe dingen leren is leuk, anders zouden we wel Old Fork heten. Wees dus nieuwsgierig en verwonder je elke dag weer.Wees aardig voor iedereen: gasten, collega’s en jezelf.Voel onze energie. Elke dag is anders en verassend. We hopen dat je energie krijgt van je werk en deze energie kunt doorgeven via het heerlijke eten dat we maken.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten en ben je klaar voor een nieuw avontuur? Meld je dan aan via onderstaande button!

Vragen? Neem contact op met onze recruiter Lotte van Gastel via lotte.vangastel@foodandi.nl

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Salaris volgens de catering CAOEen contract van 12 maanden25 verlofdagen (op basis van fulltime)13 ADV dagen (op basis van fulltime)Een leidinggevende die persoonlijke aandacht voor je heeft, interesse heeft in jouw mening en in jouw ontwikkelingEn natuurlijk, een dagelijkse gezonde lunch!

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367438          59 bezoeken