Chef-monteur Utiliteit

contact met mij op 18.16 EUR

Klaar om als leidinggevend monteur mooie projecten in de utiliteit neer te zetten? Dit is helemaal voor jou.

Bedrijfsomschrijving

Als chef-monteur utiliteit kom je eigenlijk overal. Samen met je collega's ga je naar scholen, kantoren, showrooms, datacenters of distributiecentra. Je neemt de rol van coach op je en met jouw leidinggevende vaardigheden weet je de juiste werksfeer te creëren waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. De opdrachtgever is een familiebedrijf dat al voor een lange tijd staat voor vakwerk in verschillende technische disciplines en branches. Je gaat werken met duurzame en degelijke materialen, goede gereedschappen en een modern wagenpark. Met jouw affiniteit voor techniek in de utiliteit en de ambitie om te blijven ontwikkelen heb je je plek hier meteen gevonden!

Naast de opdrachtgever werk je natuurlijk ook voor Maintec. Bij Maintec sta je er nooit alleen voor want wij denken in mogelijkheden en zorgen ervoor dat jij elke dag het beste uit jezelf kan halen. In het licht van onze kernwaarden #lef #trots #groei #funtowork organiseren wij regelmatig activiteiten en borrels. Kortom zijn wij gewoon een toffe organisatie!

Functieomschrijving

Als chef-monteur utiliteit geef jij leiding aan een projectteam waarmee je actief bent in de elektrotechniek, brandmeldinginstallaties en domotica. Met grip op je werk ben je er voor de klant maar natuurlijk ook voor je team. Naast je werk als monteur ga je regelmatig in overleg met uitvoerders, onder- en nevenaannemers en de projectleider. Het neerzetten van mooie projecten is jouw drijfveer en geeft je de energie die je nodig hebt om het optimale resultaat te bereiken.

Functie-eisen

leidinggevende vaardigheden in de rol van coacheen commerciële instellingeen mensgerichte houdingeen elektrotechnische achtergrond in de utiliteiteen mbo-diploma (min. niveau 4)aanvullende relevante vakgerichte opleidingen (VCA-VOL, NEN 3140, NEN 1010 en bij voorkeur Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties)

Arbeidsvoorwaarden

training en opleiding en ruimte om jezelf verder te ontwikkelencao technisch installatiebedrijf38 vakantiedagenuitstekende pensioenregelingfamiliebedrijf met een actieve personeelsverenigingmaandelijkse personeelsborreleen persoonlijke werksfeer, waar we resultaat voor de klant belangrijk vindenruimte voor focus op duurzaamheid en innovatieuitdagende projectenWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Gelderland - Barneveld
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271228          92 bezoeken