Chrysler Sebring 2.0i-16V LE

2.500, EUR

Een Chrysler JR Sebring... waar zie je die nog? Nou, hier dus. En hij kan van jou zijn! :) Het gaat om een Sebring sedan uit 2002, met de 2.0 DOHC 141 pk 'Neon' motor en met 5-bak. Meer dan genoeg power en koppel om met het Nederlandse verkeer mee te kunnen. Ook nog eens zéér zuinig! Haalt makkelijk 1 op 13 (bijna 14!). Geverifieerd met een verbruiksmonitor.

Jaartje geleden gekocht als hobbyautootje voor m'n tussenjaar, maar nu ik ben begonnen aan een studie mag hij door naar een volgende eigenaar. Heb hem voor mijn vele reizen door Europa gebruikt. Duitsland, Polen, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Italië, Frankrijk... Niks is te gek voor deze Amerikaanse cruiser! Heeft een hele lijst van nieuwe onderdelen. Onder andere..
Nieuwe accuNieuwe pitjes voorVerse kvsVerse olieNieuwe remschijven + blokken achterNieuwe fuseekogel linksvoorNieuwe verenVerse Goodyear bandjes (mei 2023)Nieuwe Bluetooth radioNieuwe aircopompNieuwe klokspringNieuwe thermostaatVerse stuurbekrachtigingsolieNieuwe schakelrubbertjes
Al met al, een 21-jaar-oude Chrysler die super strak rijdt voor zijn leeftijd. Airco ijskoud. Motor start, loopt en schakelt prima. Verbruikt niet onnodig olie. Wat wil je nog meer? :) Maar goed, ik zie je al denken... Een Chrysler van die leeftijd? Dat kan zeker geen perfecte auto zijn. En uiteraard is het geen perfect exemplaar. Het is geen showauto. Het is een daily driver, en zo staat hij er ook bij. Rondom gebruikerssporen. Eén velg heeft remstofschade. Er zitten ook twee kleine pitjes in de voorruit, maar ik zou die laten rusten.

Vraagprijs is €2500, maar ik ben de moeilijkste niet. :) - Prijs is volledig bespreekbaar. Wel naast de auto. Je gaat toch niet bieden op een auto die je nog niet heb gereden of gezien in het echt?

Interesse? Stuur een berichtje en ik zal je zo spoedig mogelijk! :)

Locatie: Utrecht - Utrecht

Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 3 November
Advertentie id: 1676111
    [ ]     40 bezoeken