Citroen C5 2.0 16V Break AUT 2003 Grijs - prima vakantieauto

1.200, EUR

deze auto is van 2003. we verkopen deze auto omdat we een andere auto aan gaan schaffen.
Het is een heel luxe auto (alle opties zitten er op), heeft lederren bekleding.
we zijn de 2e eigenaar (tussenhandel niet inbegrepen), het is een gewezen leas-auto. Ik heb 'm in 2004 gekocht met een km-stand van ong 40.000 km. De auto rijdt vanaf het begin op lpg en heeft daarop altijd goed gereden.
Onderhoud, voornamelijk de eerste 10 jaar is volledig volgens 'het boekje'. Daarna ben ik overgestapt op een 1-mans garagebedrijf (oscar in Ede) ivm eerlijker onderhoud. Altijd goed onderhouden en herstel op vakkundige manier laten uitvoeren.
Altijd lange afstanden mee gereden (woon-werk).

Het is een prima gezinsauto en een perfect caravan auto (verwijderbare trekhaak). we hebben er veel plezier van gehad.
Ook nu rijdt de auto goed en betrouwbaar, ondanks de leeftijd.
Helaas is de computer van de LPG-installatie overleden. De installatie kan wel omgebouwd of verwijderd worden (noodzakelijk voor volgende APK).

De auto heeft wat kleine schade rechtsvoor (deukje en wat lakschade aan bumper), diverse kleine plekjes, maar niet storend.
De auto ziet er, voor zijn leeftijd, heel netjes en goed uit.
de auto heeft een hoge km-stand, maar is, ondanks dat (naar leeftijd) in redelijk goede staat - alles doet het goed (behalve lpg)

Technische staat:
apk goedgekeurdbanden ruim voldoende profielmotor heeft af en toe wat olie nodigaut. transmissie is 2 jaar geleden geheel gereviseerd (in topcondditie)lpg-installatie werkt niet meer helaas
pluspunten van de auto:
exclusive uitvoering: de meest luxe versie: alles er op en er aanruime gezinswagen, vakantieautoveel ruimte om allerlei te kunnen vervoerentrekhaak (verwijderbaar)(effectief) 2e eigenaar, dus helderheid over onderhoud
minpunten:
lpg is defect. deze is echter voor een overzichtelijk bedrag (in Woudenberg voor 400 euro) te verwijderen, incl rdw-kenteken aanpassingde auto is (uiteraard) op leeftijd; hierdoor weet je natuurlijk niet wat het onderhoud in de toekomst gaat.

Locatie: Gelderland - Ede

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 13 March
Advertentie id: 1562254
    [ ]     77 bezoeken