Complete kiteset, North Evo 10m 2015, Rebel 7m 2013 (Duotone

849 EUR

Aangeboden twee heerlijke kites inclusief bar/lijnen, van de makers van Duotone:

10m North Evo 2015
7m North Rebel 2013
North Thrust bar 5th element (lijnen uit 2017)

De Evo is zeer weinig gebruikt in verband met gezinsuitbreiding. De kites hebben géén reparaties en zijn netjes behandeld. De set is naar mijn idee geschikt voor beginners, maar ook de gevorderde kiters kunnen hier nog veel plezier mee hebben. Volgens de specificaties kun je met deze set kiten van 13 t/m 38 knopen. Twee stabiele kites waarmee je dit seizoen heerlijk kan kitesurfen.

Uiteraard kun je hier de kites oppompen en inspecteren.

Beschrijving van kitefinder (2015):

"De Evo is door veel magazines bekroond als de beste all-round kite op de markt. De evo heeft een zeer groot windbereik. Ongeacht welke grootte je vaart, de low-end (varen met weinig wind) is zeer goed. Het 5-strut design houdt de kite stabiel in harde wind. Bij harde wind zijn de sprongen zeer soepel en zweverig. Upwind gaan is een eitje. Je komt eenvoudig weer terug op je beginspot, ongeacht de grootte van je jumps en tricks. Door het all-round karakter kun je hier fijn mee wave-riden en zelfs uithaken hoort tot de mogelijkheden."

"De Rebel is de bestverkochte kite van North. Na een week met de Rebel te hebben gekite, ben je direct een fan. De rebel is een van de meest stabiele kites op de markt, wat het perfect maakt voor beginners en gevorderden. De kite stuurt direct, ook wanneer deze is gedepowerd. De kite vaart zeer eenvoudig upwind, waardoor dit bij uistek een geschikte kite is voor."

Locatie: Zuid-Holland - Delft
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 16 February, Advertentie id: 1276137          92 bezoeken