Constructiebankwerker Samensteller VDL

contact met mij op 128.26 EUR

Ben jij technisch en kun jij vanaf tekening werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor VDL zijn wij op zoek naar fulltime constructiebankwerkers / samenstellers.

Bedrijfsomschrijving

Ben jij technisch en kun jij vanaf tekening werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor VDL zijn wij op zoek naar fulltime constructiebankwerkers / samenstellers.

VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto's. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als constructiebankwerker / Samensteller ben je verantwoordelijk voor het vanaf werktekening zelfstandig samenstellen, hechten, lassen en bewerken van constructiedelen voor kranen. Er wordt gewerkt met hooggelegerde staalsoorten.

 

Functie-eisen

Wat breng je mee?

MBO niveau, Mig-Mag niveau 3Ervaring met hechten en lassen van machinecomponentenIn staat om te werken vanaf tekening en/of met een lasmalZelfstandig kunnen werken en kwaliteitsbewustNetheid in de uitvoering van de werkzaamheden is automatisme


Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg jij?

VDL biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Stuur dan je cv naar solliciteren@productiewerkt.nl of bel voor meer informatie naar 073 – 7113716.

 

http:productiewerkt.nl/vacature/constructiebankwerker-samensteller-vdl-uden
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 897793          543 bezoeken