Cordinator Backoffice

contact met mij op 18.59 EUR

passie voor Italië – spin in het web – internationale setting

Bedrijfsomschrijving

Word jij onderdeel van de wereldwijde marktleider in pneumatische balancersystemen? Sinds 1963 produceren wij al intelligente oplossingen die producten van 10 tot 900 kg ‘schijnbaar gewichtloos’ maken. Niet alleen om te tillen en te verplaatsen, maar ook om te kantelen of te draaien tijdens de handeling. De systemen worden op maat gemaakt voor de toepassing en de locatie en zijn zo ontworpen dat elke producthandeling veilig en met een minimale fysieke inspanning gebeurt. Zo verbeteren we zowel de efficiency als de arbeidsomstandigheden binnen een bedrijf. 

Alle Dalmec-balancers worden in Cles (Noord-Italië) ontworpen en gemaakt. We hebben inmiddels meer dan 50.000 balancers gebouwd en wereldwijd toegepast in vrijwel iedere industrietak en nog steeds ontwerpen we dagelijks nieuwe toepassingen. De verkoop, montage en service voor Nederland vindt plaats vanuit onze nieuwe vestiging in Meerkerk. Na jaren van gestage groei werd ons pand in Leerdam te klein en kozen we voor nieuwbouw op een prachtige locatie aan de A27 in Meerkerk.

Kijk op www.dalmec.nl voor een beeld van onze projecten en balancersystemen. 

 

Functieomschrijving

Word jij blij van regelen en organiseren? Spreek je Italiaans of wil je deze taal (beter) leren? En lijkt het je leuk te werken in een klein team binnen een technische en internationale setting en een grote diversiteit aan klanten? Dan is deze rol bij Dalmec perfect voor jou! 

Wat ga je doen?    
Je bent een onmisbare schakel in het proces van verkoop en inkoop tot productie en montage van de balanceersystemen van Dalmec. Je werkt samen met één andere collega op de backoffice. 

Salesondersteuning
De technisch adviseurs zijn veel onderweg om klanten te bezoeken. De orders die zij binnenhalen, voer jij in in het CRM pakket. Op basis van de input die zij jouw geven, maak je de vertaalslag naar de offerte aan de engineers in Italie. Dit doe je door het maken van een beschrijving met foto’s en tekeningen. Je vraagt uit, inventariseert, vertaalt en levert aan. Vervolgens maak je inkooporders, pakbonnen en facturen. De omschrijvingen maak je altijd in het Italiaans omdat jouw collega’s in Italië de engineering en productie oppakken. 

Toepasbaarheid oplossing
Regelmatig hebben de technisch adviseurs informatie nodig over de toepasbaarheid van specifieke oplossingen. Jij vult vervolgens formulieren in met specificaties en technische gegevens en de vragen m.b.t. de toepasbaarheid. Ook dit doe je in het Italiaans. Hierbij voeg je tevens tekeningen van de oplossingen toe. De formulieren verzend je per email naar Dalmec in Italië en bent vervolgens de spil in het komen tot de juiste technische oplossing; de communicatie verloopt via jou.  

Transport en montage
Het transport van de balanceersystemen vanuit Italië naar klanten in Nederland organiseer jij. Je geeft aan de transporteur door hoeveel meter aan machines moet worden getransporteerd, wanneer en waarheen. Ook zorg je dat eventuele reserveonderdelen meteen meegaan op transport. Met jouw collega op de backoffice stem je de montage af. Deze collega plant vervolgens de juiste monteurs in en organiseert service en onderhoud.

Communicatie
Per mail en telefonisch heb je contact met collega’s in Nederland en Italië over de voortgang van orders, wijzigingen, bestellingen, uitvoering van de balanceersystemen (bediening, sensoren, zuignappen, klemmen, etc.) en levertijden. Jij communiceert dit vervolgens weer met de planners, tekenaars en technisch adviseurs. Ook verwerk je deze gegevens in het CRM pakket. Je hebt hierin een belangrijke rol in het bewaken van de voorgang van projecten, signaleert afwijkingen en informeert de juiste personen. 

Daarnaast neem jij alle binnenkomende telefoon aan en onderneem je vervolgens de juiste actie. Je verbindt door naar de juiste collega, beantwoordt allerlei vragen over o.a. techniek en voortgang en neemt bestellingen op. Wanneer onderdelen worden besteld, maak je orders aan, haal je onderdelen uit het magazijn, pakt ze in en zorgt voor verzending. 

Standplaats: Utrecht

Functie-eisen

Hbo werk- en denkniveau; Werkervaring in een soortgelijke organisatorisch en communicatieve functie; Je spreekt en schrijft goed Italiaans of bent bereid deze taal te leren. Je spreekt en schrijft tevens goed Nederlands;Je woont op acceptabele reisafstand van de vestiging in Meerkerk. 
Persoonskenmerken 
Communicatie en administratie, regelen en communiceren; dát zijn de aspecten die jij zoekt in een baan. Je krijgt er energie van om in het centrum van het bedrijf ervoor te zorgen dat alle processen soepel verlopen. 

Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je bent proactief en ziet het werk liggen. Je bent een harde werker die in korte tijd veel informatie kan verwerken, zonder hierbij belangrijke details over het hoofd te zien. Binnen de diversiteit aan werkzaamheden kun je snel schakelen en weet je de juiste prioriteiten te stellen. 

Met jouw enthousiaste en leergierige houding vind je het leuk om nieuwe kennis tot je te nemen en te leren van je collega’s. Het spreekt je aan om in een B2B omgeving te werken met technische collega’s. 

Bovenal voel je je thuis in een organisatie met korte lijnen en een informele sfeer. 
 

Sollicitatieprocedure

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301355
    [ ]     75 bezoeken