Customer Lifecycle Management Journey Marketeer Sligro...

contact met mij op 17,87 EUR

Functieomschrijving

Sligro heeft zich de afgelopen 85 jaar ontwikkeld tot dé toonaangevende marktleider in foodservice. Markten zijn echter altijd in beweging en het tempo is hoger dan ooit. In de foodservice, waar het sociale en relatiecomponent een grote rol spelen, zal de combinatie van operational excellence, digital, data én mensen het verschil gaan maken.

De marketingafdeling richt zich naast strategische concepten, op de operationele executie van interactie- en traffic verhogende concepten, promoties, campagnes en andere klantcontacten. En op dit moment druk bezig met de (door)ontwikkeling van de (digitale) data-driven marketingstrategie. Dit alles met de missie: de klant op 1 zetten en écht verder brengen!

Met dit als missie zijn wij daarom per direct op zoek naar een:
Customer Lifecycle- / Journey Marketeer
Veghel, fulltime (38,75 uur p/w)

Hiermee ga jij aan de slag:
Als CLM / Journey Marketeer ga jij aan de slag met het opleveren van journey’s in samenwerking met het BI-team van de afdeling Data & Analytics en de verschillende marketing teams om bij te dragen aan de gemeenschappelijke missie: de klant op 1 zetten en écht verder brengen.
Naast het ontwerpen en afstemmen van de journey’s ben jij continu bezig deze te monitoren en te optimaliseren indien noodzakelijk. Het grotere doel van deze functie: al onze klanten een zo optimaal mogelijke prospect- en klantbeleving kunnen aanbieden

Dit worden onder andere jouw werkzaamheden:

Het doorvertalen van interne en externe inzichten van klanten en prospects naar (geautomatiseerde) customer journey’s;Het analyseren van journey rapportages en in staat zijn om te acteren indien nodig;Intern stakeholdermanagement binnen verschillende teams en afdelingen;Het zorgdragen voor adequate en tijdige communicatie betreffende ontwikkelingen op de afdelingen en in de markt.
 

Wie ben jij als CLM-/ Journey Marketeer

Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een marketing-, communicatie-, of commerciële rol;Je bent bedreven in Microsoft programma’s. Bij voorkeur heb je ook kennis van de werking van marketing automation tools zoals Selligent of Eloqua of bijv. Hubspot;Je bent op zoek naar een baan waarin je je verder zou kunnen ontwikkelen en waar je groeiende verantwoordelijkheden krijgt;Je vindt het leuk om data-driven en digitaal bezig te zijn om zo de afdeling naar een hoger niveau te tillen;Je kunt goed plannen en organiseren, bent nauwkeurig en een echte teamspeler;Je staat stevig in je schoenen en bent goed in het onderhouden van relaties;Je hebt affiniteit met FMCG en commercie.
Spilfunctie in de marketing-, en CLM processen bij de marktleider in foodservice!
De kans om onderdeel uit te maken van een jong en dynamisch team komt niet vaak voorbij. En jij kunt daar een belangrijke rol in spelen! Onze (digitale) commerciële teams hebben ambitieuze groeiplannen en er zijn dan ook volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Je start met een contract voor bepaalde tijd met de intentie dat om te zetten in een vast dienstverband.
 

Verder kun je rekenen op:

Marktconform salaris;Laptop/mobiel, 25 vakantiedagen en een prima pensioenregeling;Toegang tot de Sligro Academy waar je verschillende trainingen en (online) workshops kunt volgen, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van nieuwe werkmethodes;Werken in een gloednieuw, modern kantoor waar iedereen in een positieve sfeer samenwerkt;En natuurlijk krijg je korting op je aankopen bij Sligro.
 

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Monique Wijnen via  06-21181134 of mwijnen@sligro.nl.

Over Sligro Food Group
Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke passie: food. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich daarop kan richten, worden alle bedrijven vanuit ons hoofdkantoor in Veghel ondersteund. Zo kunnen de verschillende bedrijven zich regionaal richten op die passie.

Op het hoofdkantoor werken we intensief samen. Dat uit zich in een professionele en efficiënte organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig. Kijk hier voor meer informatie over Sligro Food Group.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Brabant - Veghel
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 9 januari, Advertentie id: 1250936          37 bezoeken