Customer Service Medewerker Medisch

.... EUR

Voor een internationale organisatie in Utrecht-West, is Pienk op zoek naar een energieke Customer Service Medewerker voor de backoffice (B2C).
Deze organisatie ontwikkelt medische - gezondheidszorg producten, diensten en therapieën voor mensen met een chronische en/of levensbedreigende aandoening. Deze producten worden geleverd aan ziekenhuizen, zorginstellingen en particulieren. Samen met je collega's, ongeveer 10 personen, ben je elke week verantwoordelijk voor een juiste orderverwerking van de producten en heb je (telefonisch) contact met de thuispatiënt.

In deze rol als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor:


Coördineren van medicatie voor (chronische) patiënten in de Benelux, deze producten laat je aan huis bezorgen of bij ziekenhuizen;
Het telefonisch aannemen van orders;
Het verwerken van de administratie in het CRM pakket Salesforce;
Terugroepen van voorraden;
Regelen van het transport bij particulieren aan het huisadres of op het vakantie adres (2 wekelijks of maandelijkse cyclus) of het transport bij zakelijke afnemers.

Samen met je collega's van de customer service afdeling draag je zorg voor een vlekkeloos verlopend orderproces. Het aangeven van verbeteringen voor een efficiënter proces behoort ook tot je taken.
Jij vindt het leuk om een langdurige werkrelatie aan te gaan met deze patiënten | klanten, zo zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat als zij op vakantie gaan dat de medicatie op het vakantieverblijf aanwezig is.
Wat een leuke, verantwoordelijke job voor een empathisch ingestelde persoonlijkheid. Ben jij de nieuwe aanvulling op dit team? Ik zie je reactie graag tegemoet.


Functie-eisen

Voor deze functie van customer service medewerker B2C zijn wij op zoek naar een extra collega die zich herkent in onderstaande profiel:


MBO+ | HBO werk- en denkniveau;
Relevante ervaring op een customer service afdeling;
Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
Je hebt een uitstekende beheersing van het Office Pakket (kennis van Salesforce is een pre);
Woonachtig in de regio Utrecht | Maarssen | Breukelen;
40 uur per week beschikbaar.

Ook herken je je in de volgende persoonskenmerken:


Klant- en service gericht, efficiënt en stressbestendig;
Empathisch ingesteld en je biedt een luisterend oor voor specifieke vragen of problematiek;
Je combineert een positieve en zakelijke instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Jij bent een echte mensenmens en vergeet hierbij de belangen van de organisatie niet uit het oog. Je straalt energie uit en bent een professional in jouw vakgebied!


Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende en boeiende functie, in een gezellig team, waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Het gaat hier om een zelfstandige functie als customer service medewerker met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, hierbij moet je denken aan:


30 vakantiedagen
goede pensioenregeling
salaris tussen 2500 - 2900 euro (obv. 40 uur en is afhankelijk van leeftijd en ervaring)
je start in een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling

Het betreft een vaste baan voor 40 uur per week voor onbepaalde tijd.Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85236545&t=101&cid=pien-nl&vid

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1241051          45 bezoeken