Customer Service Representative

contact met mij op 20.52 EUR

Voor onze opdrachtgever Fenzi AGT zijn wij op zoek naar een Customer Service Representative in Maastricht.

Bedrijfsomschrijving

Trots op ons bedrijf: Advanced Glass Technologies: want FENZI AGT is een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van hoogtechnologische halffabricaten en eindproducten voor de glas- en keramiekindustrie.
Trots op onze producten: die worden over de hele wereld verkocht en vinden hun weg naar de auto- en glasindustrie. Ze voldoen aan verregaande certificeringen en zijn continue in ontwikkeling om te blijven voldoen aan de steeds hogere sustainability doelstellingen en aan de steeds ontwikkelende eisen vanuit de markt.
Trots op ons werk: we werken veilig, resultaatgericht en in een informele sfeer. En we werken er actief aan om onze medewerkers steeds nieuwe, bij hun ontwikkeling passende, uitdagingen te bieden.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht en productielocaties bevinden zich in Nederland, USA en op diverse locaties in Azië. In Maastricht werken ± 200 medewerkers. Sinds februari 2022 maakt FENZI AGT onderdeel uit van de Fenzigroup, behorende tot de wereldtop in de glasindustrie.

Functieomschrijving

Als Customer Service Representative onderhoud en bouw je verder aan sterke en stabiele relaties met onze internationale klanten, door het bieden van service, betrouwbaarheid, transparantie, tijdigheid en hoogwaardige producten.

Je taken zullen onder andere bestaan uit:

Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klant, opbouwen van vertrouwensrelatie met klantenPro-actief benaderen van klanten, bespreken van status sales-orders, verkoopprognoses, technische verzoeken, sample-aanvragen, offertes, etc.Vertegenwoordigen van de klant binnen onze organisatie, intern monitoren van sales orders, overige klantvragen en klachten bij diverse teams/functionarissen“First time right” invoeren van verkooporders, monitoren sales order procesUp-to-date houden en documenteren van alle records van serviceactiviteitenOver en weer uitwisselen van informatie met ons Sales Team

In deze functie rapporteer je aan de Customer Service Manager.

Functie-eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren verwachten wij dat je een en ander met je meebrengt:

MBO(+)/HBO werk- en denk niveau, met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functieEen klant- en service gerichte houding en goede communicatieve vaardighedenJe bent een pro-actieve teamplayer met oog voor detail en een sterk ontwikkeld eigenaarschapsgevoelJe spreekt en schrijft Nederlands en Engels op een professioneel niveauDit betreft een fulltime dienstverband

Arbeidsvoorwaarden

Een vast dienstverband in een stabiele werkomgeving binnen een groeiende internationale organisatie waarin je je verder kunt ontwikkelen.
Daarnaast beidt Fenzi uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief o.a. een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.

Sollicitatieprocedure

Indien je vragen hebt of de vacature wilt bespreken, neem dan contact op met Annelot Kamphuis of André Borsboom op +31 (0)46 460 00 00, recruitment@approba.comWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Limburg - Maastricht
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 11 March, Advertentie id: 1436475          60 bezoeken