De orginele Ringking kunstaasredders

20 EUR

Ringking kunstaasredders ook wel bekend als de jan jeucken redders.
Dit type kunstaasredder is simpelweg de beste kunstaasredder, omdat deze redder niet werkt met kettingen die achter de haken van het kunstaas moeten komen (  wat toch nog een hele klus is ).
Maar deze werkt met dreggen waardoor die de haken, splitringen wartels of zelfs het opstakel vast kan grijpen.
Met de ringking ben je bijna verzekerd dat je je kunstaas terug gaat krijgen.
Super simpel in gebruik door de te openen ring die je om de hoofdlijn kunt klikken en hem vervolgens naar je aas te laten afglijden.
Eigenlijk is een goede kunstaasredder een must voor elke kunstaasvisser want na zo'n 2 gerede aasjes heb je de redder al terug verdiend en zal die je veel geld gaan besparen.
De redders worden geleverd met een klos kite line van 20 meter met een trekkracht van 80kg, genoeg om met 2 man flink aan te hangen.
door de dunne diameter van de kiteline zinkt de redder makkelijker af dan anderen met dikker touw, daardoor wordt de ringking nog makkelijker in gebruik vooral vanaf de oever.
Het gaat hier om het originele ringking model.
Berichten van andere verkopers dat de kwaliteit niet goed zou zijn is grote onzin, een pure verkopers truc omdat ze de redders zelf niet zo goedkoop kunnen aanbieden.
Al zo'n honderd stuks verkocht zonder een enkele klacht, mocht er zich wel eens een klacht voor doen lossen we dit netjes op.
Dit is dan ook terug te zien aan de waarderingen op marktplaats.
Bij intresse graag even een bericht sturen.
De eventuele Verzendkosten bedragen slechts 4 euro.

Zie ook mijn andere advertenties.

Locatie: Drenthe - Nieuw-Roden
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 26 juli, Advertentie id: 1190564          32 bezoeken