Dell Optiplex 7020 USFF Refurbished

249 EUR

Nieuwprijs: 1000-

De Dell Optplex 7020 USFF is een zeer platte computer die gemaakt is voor zowel thuis als kantoorgebruik. Dankzij dit handzame formaat past deze pc in elke werkomgeving. De computer is volledig door ons gecontroleerd en refurbished!Bedrijfsprestaties waarop u kunt rekenen
Klaar elke klus: werk probleemloos door uw dagelijkse taken met tot vierde generatie Intel® Core™ i7 processoren en Intel Q87 chipset, evenals de nieuwste aparte grafische kaarten.

Wat u nodig hebt, wanneer u dat nodig hebt: start bestanden en applicaties die u het meest gebruikt snel op met de Intel Smart Response Technology.

Een zeer veilige desktop
Ongeëvenaarde beveiliging in zijn klasse: bescherm data met de meest veilige reeks commerciële desktops op de markt. Dell biedt uitgebreide codering, geavanceerde authenticatie en malwarepreventie vanuit één bron, zodat u data kunt beschermen van apparaat tot de cloud.

Dell Data Protection (DDP) | Security Tools: maak centraal beheer van geavanceerde authenticatie mogelijk.

DDP | Encryption (optioneel): bescherm data op elk apparaat, externe media en in de cloud.

DDP | Protected Workspace (optioneel): bescherm eindgebruikers en data tegen geavanceerde malware.

Trusted Computing Group (TCG)-gecertificeerd: de OptiPlex 7020 is versterkt door de TCG-gecertificeerde Trusted Platform Module, een hardware-apparaat dat een extra laag databescherming en veilige storage van aanmeldingsgegevens toevoegt.

Eenvoudig te beheren
Ingebouwde beheerfuncties: vereenvoudig en automatiseer het levenscyclusbeheer van uw OptiPlex computerpark dankzij de beste integratie met Microsoft System Center en Dell KACE appliances — en bespaar kostbare tijd en hulpbronnen.

Dell Command Center: bespaar tijd en voorkom giswerk met de geautomatiseerde tools en hulpprogramma’s voor het implementeren, controleren en updaten van systemen.

Maak kennis met Dell KACE K1000 Express: maak het voor IT mogelijk om uw Dell pc’s te lokaliseren, updaten en inventariseren met deze gratis inleidende oplossing voor systeembeheer.

Eenvoudig te onderhouden: de OptiPlex 7020 heeft een chassis waarvoor geen gereedschap nodig is, zodat snel en eenvoudig routinematig onderhoud uitgevoerd kan worden, waardoor u kostbare tijd en hulpbronnen bespaart.

Duurzame betrouwbaarheid

Duurzaamheid: de Dell OptiPlex 7020 is vervaardigd uit duurzame materialen die zijn opgewassen tegen realistische gebruikssituaties. Het heeft de tests van Dell Highly Accelerated Life Cycle Testing (H.A.L.T.) ondergaan en de door onze engineers vastgestelde tolerantiegrenzen voor hitte, koude, vibraties, schokken en vallen doorstaan.

Bespaar energie: de Dell OptiPlex 7020 voldoet aan energiekwalificaties van Energy Star 6.0 en EPEAT Gold.

Garantie inbegrepen: maak u geen zorgen met onze carry in garantie van 1 jaar bent u goed voorzien!Websitewww.refurbstore

Locatie: Limburg - Heel
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 9 januari, Advertentie id: 1250330          31 bezoeken