Dell Professional P2317H MONITOR nu voor 79 euro

79 EUR

Dell Professional P2317H MONITOR nu voor 79 euro !

Speciaal ontwikkeld voor comfort en gemak.
U kunt de monitor eenvoudig instellen op de gewenste hoek, hoogte en stand om zonder gedoe te genieten van geweldige beelden op meerdere monitoren.

Een naadloze workflow: dankzij de dunne randen is de kijkervaring op meerdere monitoren geweldig met nauwelijks onderbrekingen.
Veelzijdigheid waarop u kunt rekenen: de monitor is volledig verstelbaar. Pas de hoogte aan en kantel, draai en roteer de monitor zoals u dat wilt.
Meer manieren om verbonden te blijven: met meerdere poorten op de onder- en zijkant van de monitor kunt u eenvoudig verschillende apparaten aansluiten.

Verbeterde kijkervaring
De Dell 23 monitor | P2317H is perfect voor professionals die lange dagen maken voor een monitor en indrukwekkende beelden willen die niet vermoeiend zijn voor de ogen.

Helderheid: krijg een uitstekende beeldkwaliteit met consistente kleurweergave over een ultrabrede kijkhoek en een hoge dynamische contrastverhouding van 4 miljoen:1.
Werk comfortabel met minder stress: Dell ComfortView vermindert de straling van schadelijk blauw licht en als de monitor is aangesloten op gelijkstroom, is de kijkervaring volledig trilvrij.
Auto Mode en PowerNap: pas de kleurinstellingen voor uw applicaties aan of definieer voorinstellingen. En met PowerNap hoeft u zich minder zorgen te maken over energieverspilling wanneer u niet achter uw computer zit.

BEPERKT AANTAL BESCHIKBAAR !

Zie ook onze overige.

Locatie: Noord-Brabant - Loon op Zand

Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 5 June
Advertentie id: 976527
    [ ]     538 bezoeken