Dell UltraSharp U4919DW - LED-monitor - gebogen - 49quot

contact met mij op 20.23 EUR

Dell UltraSharp U4919DW - LED-monitor - gebogen - 49"

Een gebogen dual QHD-monitor van 49 inch met een ultrabrede kijkhoek, functies voor multitasking. Het grote beeldscherm met In-Plane Switching-technologie is gelijk aan twee 27-inch dual QHD-monitoren zonder de bezel ertussen, voor een naadloze, ultrabrede kijkervaring. In hoogte verstelbare standaard

Heeft een maximale resolutie van 5120 x 1440 bij 66Hz. Accurate kleuren met 99% sRGB-fabriekskalibratie bij een Delta-E van minder dan 2.

Dubbel beeldscherm: Bekijk content van twee verschillende pc-bronnen met Picture-by-Picture (PBP). Met deze functie kunt u het scherm in tweeën splitsen, zoals bij een opstelling met twee monitoren, maar dan zonder storende randen.

Ik heb de monitor nieuw gekocht voor € 1.270 om mijn twee losse monitoren te vervangen. Maar de lettertjes worden (ik werk veel met photoshop) wel erg klein. Ik kan er niet aan wennen. Daarom na een paar weken gebruik maar weer terug naar twee losse monitoren. De monitor staat nu al maanden te verstoffen en staat mij bovendien in de weg.
De monitor is uiteraard werkend te zien en valt ook nog onder de aankoopgarantie.

De monitor kan alleen worden opgehaald.

Bieden vanaf 875.

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 9 January, Advertentie id: 1416123          35 bezoeken