Domeinleider

.... EUR

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Zo creëren wij werkgeluk voor meer dan 15.000 talenten die op hun beurt miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

Functiebeschrijving
Verbeter jij graag het onderwijs en beschik je over leidinggevende skills? Heb je daarnaast ervaring of affiniteit met de gezondheidszorg en welzijn? Dan komen we graag met je in contact.
Samen met ROC Da Vinci in Dordrecht zijn wij op zoek naar een domeinleider in de sector gezondheidszorg & welzijn, domein Dienstverlening en Sociaal Werk. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband voor 1,0 fte per week.


Jouw passie ligt in het onderwijs en je hebt affiniteit met de sector Gezondheidszorg & Welzijn. Aan jou de uitdaging om samen met je team het onderwijs voor studenten te innoveren en steeds verder te verbeteren. Dit doe je op jouw eigen effectieve en enthousiasmerende wijze. Je motiveert het team, stuurt en begeleidt hen bij het nog verder implementeren van de onderwijsvisie van het Da Vinci College.
Het team Dienstverlening en Sociaal Werk, bestaande uit circa 24 fte totaal, heeft al belangrijke stappen gezet op het gebied van hybride leren, begeleiding van studenten, verbetering van kwaliteit en taakvolwassenheid, waarbij ieder teamlid zijn/haar rol en verantwoordelijkheid pakt en daar invulling aan geeft. Jij gaat met hen verder op dit pad. Vanzelfsprekend heb je contacten met instellingen en het bedrijfsleven en werk je met jouw collega-domeinleiders aan het uitbouwen van netwerken om samenwerkingsrelaties te starten en te intensiveren, om daarmee de opleiding te laten groeien in de regio. Samen met de andere domeinleiders en de sectordirecteur vorm je het managementteam van de sector.


Functie-eisenJe beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding.
Je hebt kennis van ontwikkelingen binnen het mbo of bent bereid dit eigen te maken.
Je hebt bij voorkeur een onderwijskundige achtergrond en/of affiniteit met het werkveld gezondheidszorg.
Je bent een verbinder met overtuigingskracht en durft mensen aan te spreken.
Je bent communicatief sterk en kan makkelijk schakelen tussen in- en externe klanten.
Je beschikt over organisatiesensitiviteit en gevoel voor politiek-maatschappelijke belangen.
Je hebt leidinggevende ervaring.
Je hebt een proactieve instelling en bent niet bang om beslissingen te nemen.
Je bent bij voorkeur vertrouwd met ICT-systemen (o.a. MS Office, Eduarte, Xedule, Osiris, IT's Learning).
Je hebt kennis van de kwalificatie dossiers of bent bereid jezelf dit zeer eigen te maken.
Ervaring met het aansturen van (mbo-)onderwijsteams is een grote pre.ArbeidsvoorwaardenEen afwisselende baan bij een onderwijsinstelling met kans op een structurele functie;
Je wordt beloond met een marktconform salaris van maximaal €6162,- bruto per maand., / schaal 13, conform cao mbo.;
Je bouwt naar rato 25 vakantiedagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
Een gratis wisselend aanbod aan opleidingen & workshops;
Korting bij meer dan 300 sportscholen, verspreid door heel Nederland;
Collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg-)verzekeringen;
Doorbemiddeling bij einde opdracht of einde dienstverband;Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=90418381&t=101&cid=drss-nl&vid

Locatie: Zuid-Holland - Gorinchem
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271248          164 bezoeken