DoubleLock A60 - SCM gekeurd onderbouw disselslot voor

105,74 EUR

De A60 kan gemonteerd worden op ongeremde koppelingen met 2 verticale M12 bouten (90 of 115 mm hart op hart afstand). De onderbouw sloten van DoubleLock zijn binnen enkele seconden aan te brengen. De A60 Fixed Lock voorkomt dat de aanhanger aangekoppeld en ontkoppeld kan worden, dit SCM gekeurde slot is dan ook te gebruiken wanneer de trailer aangekoppeld en ontkoppeld is.

DoubleLock onderbouw sloten worden geleverd met de nieuwste Padlock X hangsloten. Deze sloten zijn extreem sterk en goed bestendig tegen verschillende weersinvloeden. In deze set vindt je een borgpen die tijdens het rijden geplaats kan worden ter vervanging van het hangslot.DoubleLock keuzeschemaExtra eigenschappenKan zowel aangekoppeld als ontkoppeld gebruikt wordenGeen losse onderdelenZeer eenvoudig in gebruikInclusief vijf sleutelsVerpakt in doosSCM goedgekeurdInclusief borgpen (dient gebruikt te worden in plaats van het slot tijdens het rijden)

Let op! alle genoemde prijzen zijn Excl 21% BTW en voor de aanhanger inclusief leges- en kentekenkosten. Direct uit voorraad leverbaar. Klik op de link naar de webshop aanhangwagendirect.nlWebsitewww.aanhangwagendirect.nl/double-lock-type-a60-fixed-lock-scm

Locatie: Friesland - Heerenveen

Toegevoegd op 18 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562905
    [ ]     37 bezoeken