Ducati Panigale 1299s Termignoni Reparto Corse

17.999 EUR

Zeer nette Ducati Panigale 1299s bouwjaar 2015 met een kilometerstand van 11.500 km (bij mooi weer kan de kilometerstand licht oplopen). Deze Panigale klinkt echt geweldig dankzij het volledig titanium Termignoni Reparto Corse uitlaatsysteem.

De Panigale mag weg vanwege de idiote woningmarkt.

De volledige onderhoudshistorie is bekend bij Moto Puro.

Verder is deze Panigale voorzien van een K&N luchtfilter, Aliant lithium-ion accu en een Puig kuipruit. De originele kuipruit en een Zero Gravity kuipruit zijn aanwezig. De Pirelli Super Corsa banden zijn in goede staat.

Het standaard uitlaatsysteem, de paddockstands, QuadLock telefoonhouder en de lithium-ion oplader van Optimate zijn bij de prijs inbegrepen. Verder heb ik nog wat losse onderdelen van de motor, deze zitten ook bij de prijs in.

Aandachtspunten van deze Panigale zijn de display van de kilometerteller, deze vertoont barsten nadat er een andere kuipruit is gemonteerd. Dit is blijkbaar een bekend probleem volgens diverse forums. Tevens verschijnt de standaard melding dat de olie vervangen moet worden bij 12.500 km. Deze melding kan pas bij bovenstaande kilometerstand verwijderd worden.

Bij een serieuze interesse verneem ik dit graag. De aankoopfactuur en beide sleutels zijn aanwezig. Alleen bij concrete interesse en onder voorwaarden is proefrijden.

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 1 January
Advertentie id: 1301553
    [ ]     103 bezoeken