E-Reader AV64L nieuw

50 EUR

AV64L eReader bevat 8GB opslag welke goed is voor 5000 ebooks . De eReader ondersteunt alle populaire bestandsformaten zoals EPUB en PDF. Het 6 inch beeldscherm bevat Carta E-Ink technologie waardoor de tekst zowel binnen als buiten perfect leesbaar is. De instelbare dimbare achtergrondverlichting maakt lezen in een donkere ruimte ook mogelijk. De eReader is makkelijk bedienbaar en dankzij het efficiente beeldscherm dat alleen stroom verbruikt bij het inladen van een nieuwe pagina, bezit de AV64L over een zeer lange batterij accuduur. Voorkom krassen en vuil door middel van de meegeleverde lederen omslag.


Let op: Je kunt geen e-books van een Kobo abonnement lezen op de AV64L

E-Ink scherm met achtergrondverlichting:
Het 6 inch scherm (15 cm) bevat Carta E-Ink technologie waardoor uw ebooks zowel binnen als buiten leesbaar zijn. Met de instelbare achtergrondverlichting is lezen op bijvoorbeeld de slaapkamer mogelijk zonder anderen wakker te houden. Het scherm toont 16 grijstinten waardoor afbeeldingen ook zichtbaar zijn.

Lange accuduur:
Door het efficiënte beeldscherm dat alleen stroom verbruikt bij het inladen van een nieuwe pagina, is de AV64L goed voor 8000 pagina’s (ongeveer 20 boeken). Het opladen kan gemakkelijk met de inbegrepen micro USB-kabel.
Let op, deze eReader wordt zonder USB-adapter geleverd.

Opslag voor 5000 boeken:
Door de ingebouwde 8 gigabyte opslag is er plek voor ruim 5000 ebooks. De eReader ondersteunt alle populaire ebook bestandstypen zoals EPUB, PDF, TXT, HTML, FB2, MOBI en RTF. Deze zijn makkelijk via een PC of Mac op de AV64L te zetten door middel van de inbegrepen USB-kabel. Naast ingebouwde opslag is de opslagcapaciteit uit te breiden met micro SD-kaart van maximaal 32 gigabyte.

In de doos:
● Reader
● USB kabel
● Handleiding
● Lederen hoes met hard

Locatie: Utrecht - Maarssen
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 26 juli, Advertentie id: 1190720          35 bezoeken