ECU Super Compacts

contact met mij op 139.78 EUR

ECU komt met een nieuwe beetmelder op de markt.
Waar de R-Plus zich inmiddels al redelijk heeft bewezen op de markt heeft ECU er nog een schepje bovenop gedaan. En komen zij zeer binnenkort met een nieuwe melder op de markt.
DE ECU MK1 Super+
De super+ versie van ECU heeft grotendeels dezelfde features als de R-Plus alarmen maar is uniek in zijn eigen soort. Zo is het bereik van de melder gelijk gebleven en kun je nog steeds zelf de kleur van je LED kiezen, maar is de LED veranderd in een bug eye.
Verder zijn de mute knop, de sensitiviteitsknop, de toon knop en de volume knop uiteraard hetzelfde gebleven als bij de R-Plus beetmelders.
Ook de baterij indicatie is nog steeds doorgevoerd, het verschil met de Super+ versie is dat deze de "enhanced speed bite detection sensing" heeeft, wat zorgt voor nog betere en snellere beetregistratie. Deze feature samen met de bug eye zorgt ervoor dat hij net iets anders werkt dan de R-Plus melders
De range testing knop is echter niet meegenomen naar de super+ versie, omdat deze uniek zal blijven voor de R-Plus beetmelders.
Ook de receiver heeft een facelift gehad. Maar deze heeft nog steeds hetzelfde bedieningsgemak als de R-Plus.

Locatie: Noord-Holland - Venhuizen

Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 5 June
Advertentie id: 978455
    [ ]     185 bezoeken