Elektromonteur

contact met mij op 20.23 EUR

Heb jij ervaring als elektromonteur en woon je in de regio Nijmegen of Wijchen?
Dan is Jobxion opzoek naar jou!
Wij zijn voor een installateur uit Wijchen op zoek naar een (zelfstandige) elektricien.
De projecten waarop je komt te werken zijn zeer divers en vinden met name plaats in de utiliteitssector. Bewijs jij jezelf? Dan ligt er na 7 maanden een contract bij de opdrachtgever op je te wachten.
Spreekt deze vacature je aan, we maken graag kennis met je.
Fulltime dienstverband - Goed salaris

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een (middel)grote onderneming die de elektrotechnische installaties op diverse utiliteitsprojecten verzorgt (landelijk).

We zijn opzoek naar zowel 1e als 2e monteurs, leerlingen zijn ook welkom!

Functieomschrijving

Werkzaamheden op diverse nieuwbouwprojecten, met name binnen de utiliteit en retail:

tekeningen lezenafmonteren van meterkasten/controle kasten.het maken van complete technische installatiesafmonteren van stopcontacten, schakelaar en lichtpuntenkabels trekken en kabelgoten monteren

Functie-eisen

Dat je enkele jaren ervaring hebt als Elektromonteur. (minimaal 3)Dat je in de buurt van Nijmegen, Oss, Wijchen of Arnhem woont.Dat jij een VCA hebt! Heb jij deze niet? Geen probleem, ik meld jou aan! Dat jij in het bezit bent van een rijbewijs BDat je een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tussen de €2600 en €2900 bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring (wekelijks uitbetaald)Werkzaamheden binnen een straal van 30km rondom standplaats BrummenKleding van Jobxion en persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een helm, veiligheidsschoenen en -brilGereedschap van MAKITA op accu (inclusief klopboor met stofafzuiging)Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 January, Advertentie id: 1415788          45 bezoeken