Elektromonteur Zonnepanelen

0,30 EUR

Jouw collega’s plaatsen de panelen op het dak, en jij gaat zorgen dat alles netjes aangesloten staat in de meterkast.
Je nieuwe baan

Als elektromonteur kom je hier te werken in een dynamisch en sterk team, waar goede voorbereiding van werkzaamheden en een degelijke montage de standaard zijn. Binnen de functie van AC monteur (elektromonteur) ga je zelfstandig zonnepaneel installaties aansluiten op de omvormer en meterkast. Naast de nieuwe installaties ga je als elektromonteur ook werkzaamheden uitvoeren bij kleine storingen. Bij de werkzaamheden kan je denken aan:
Programmeren en aansluiten van omvormers;Aanpassen of uitbreiden van de verdeelkast;Monteren van een voeding 230V-400V t.b.v. de omvormer in nieuwbouw situaties en uitbreidingsinstallaties;Aansluiten en in gebruikstellen van UTP verbindingen;Zelfstandig metingen uitvoeren en rapporteren voordat een installatie in bedrijf gesteld kan worden;Assisteren van jouw collega op het dak;Samen met jouw collega een operationele installatie opleveren

Heb je ervaring als elektromonteur maar nog niet met omvormers? Dan trainen wij je daar graag in, neem even contact met ons op!
Over het bedrijf

MAATT is een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Samen zijn wij een groep aanpakkers, die daadkrachtig en vol vertrouwen elke klus tot een succes brengen. Onze kennis en liefde voor het vak met daarbij een ongetemde inzet maakt ons: strijders in de installatietechniek.

Handen uit de mouwen en aan de slag. Geen installatie-project waar wij voor terugdeinzen. Wij zetten onze tanden in iedere uitdaging. Ventilatie, aanleg van sanitair, zonnepanelen, CV-installatie of warmtepomp. Wij gaan de strijd aan en rusten niet voor het goed is.

Wij bouwen op onze monteurs en gunnen hen de wereld. Dat verdient niet alleen de beste tools, stoere bedrijfskleding en een goede bus, maar ook gave activiteiten en ontmoetingen buiten het werk om. Hard werken aan mooie uitdagingen en veel plezier maken met alle MAATTEN, dat drijft ons.
Wat we jou biedenEen salaris afhankelijk van ervaring €2500 – €3200 per maand;Kilometervergoeding conform het het CAO Metaal en Techniek;Een compleet uitgeruste servicebus en arbeidsmiddelen;Direct pensioenopbouw met Stipp+;Persoonlijk beschermingsmiddelen van MAATT;Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen;Jaarlijkse bedrijfsfeestjes én een geweldig team om mee te werkenWat je hebt en kuntErvaring in de duurzame energiebranche is een pré;Diploma elektromonteur sterkstroominstallaties MBO 2;In het bezit van een rijbewijs B;Je hebt een geldig VCA of bereid deze te behalen;Je spreekt en schrijft de Nederlandse taalWebsiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562709
    [ ]     63 bezoeken