Emulator Mercedes Benz ESL ELV W204 W207 W212

39,99 EUR

Mercedes Esl Elv Elektronische Stuurslot Emulator Simulator voor W204 W207 W212 Programmering is nodig
Mercedes elektronisch stuurslotprobleem is een van de meest voorkomende problemen in het startsysteem van Mercedes Benz, Mercedes-dealer moet een nieuw stuurslot bestellen en programmeren, wat gewoon te duur en vereist is tijdens het wachten.
Elektronisch stuurslot Mercedes-emulator lost uw stuurslot storing  fout op, en daarom zal de Mercedes Benz Esl Elv universele stuurslot emulator.
Mercedes Esl Bypass Emulator Belangrijkste kenmerken: Is uiterst eenvoudig en eenvoudig te gebruiken Vereist geen codering Licht helpt u de status van Elv-programmering te bepalenHoe ESL-stuurslot Mercedes-emulator te gebruiken of te repareren? Koppel de Elv-draad los van de eerste stuurvergrendelingseenheid van de auto. Als het stuurslot van het voertuig zich in de vergrendelingsmodus bevindt, moet het stuurslot zich ver van de auto bevinden Sluit onze Mercedes Elv-emulator aan op de auto.Stap voor stap installatie:

Koppel de Elv-draad los van de stuurslot eenheid van de auto Als het stuurslot van het voertuig in de vergrendelingsmodus staat, moet het stuurslot zich op afstand van de auto bevinden Bereken Mercedes Eis-wachtwoord met behulp van Mercedes Key Programmer: Mercedes Esl Emulator-programmering moet worden gedaan met behulp van Mercedes Key Programming Sluit de Mercedes Elv Emulator aan op de auto en start de auto.
Gedrag LED-gedrag: Als het Emulator Elv Mercedes Benz-lampje groen wordt, betekent dat dat de programmering perfect is voltooid en dat de auto dus klaar is om te starten Als het Mercedes Eis-emulatorlampje rood wordt, betekent dit dat de programmeerprocedures niet goed zijn uitgevoerd of dat de sleutel die u gebruikt niet tot dezelfde Eis / Ezs behoort Als het Mercedes Elv Emulator W204-lampje niet gaat branden, wilt u het vermogen zien, de beschikbaarheid van de auto of de kabels
Wat zijn door Eis Esl Mercedes Emulator ondersteunde modellen? Mercedes W204 W207 W212 Elv Emulator, Mercedes W204 W207 W212 Stuurslot Emulator
Websitecar-key-7573.myshopify.com/cart/46914523038033

Locatie: Noord-Holland - Heerhugowaard

Toegevoegd op 17 dagen geleden en vervalt op 28 March
Advertentie id: 1827620
    [ ]     46 bezoeken