EPT chauffeurOrderpicker

contact met mij op 20.66 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich bezig met dienstverlening in de ruimste zin:
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding.Diverse Webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.
Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers. 

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag als EPT orderpicker bij een leuk AGF productiebedrijf!

Je hebt ervaring als orderpicker of een vergelijkbare logistieke functie en je kunt rijden op een EPT (Elektrische Pallet Truck). Je manoeuvreert je flexibel en veilig door de productiehal en brengt de volle pallets op de juiste plekken zodat de productie en het in/ompakken van groenten vlekkeloos verloopt.

Je beseft dat jouw taak cruciaal is voor het productieproces. Je bent alert, kan goed anticiperen in het verkeer, je bent snel en voorzichtig. En dat alles doe je natuurlijk met een glimlach, net zoals de rest van de medewerkers bij dit bedrijf. En doe je het goed… dan kan je rekenen op een vast dienstverband.(21422)

 

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt relevante werkervaringJe bent flexibel en gemotiveerdHet is een pre wanneer jij in het bezit bent van jouw heftruckcertificaatJe bent woonachtig in regio Westland / Den HaagJe beschikt over eigen vervoer (pré)

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wil jij per direct aan de slag als 'EPT chauffeur/Orderpicker' in De Lier?  Solliciteer dan meteen via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zuid-Holland - De Lier
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446416          100 bezoeken