Evinrude E-tec 75 pk (nieuw) - Op voorraad

10.595 EUR

Bouwmeester Watersport is de grootste Evinrude E-tec specialist van Nederland. Met een ruime voorraad aan Evinrude E-tec motoren is er voor ieder budget een zuinige Evinrude E-tec.

De nieuwe tweetakttechnologie die betere prestaties levert dan viertakt buitenboordmotoren, dat is Evinrude E-tec.

Deze Evinrude E-tec 75 pk kunnen wij direct uit voorraad leveren!

PRESTATIES Het E-TEC directe-injectiesysteem levert exact de benodigde hoeveelheid brandstof, zodat u bij stationair toerental en over het volledige toerengebied minder brandstof verbruikt. Maar wanneer u volgas geeft en u de boot direct tot planeren brengt, voelt u het vermogen op indrukwekkende wijze.

DIRECTE GASKLEPRESPONS Elke omwenteling is een arbeidsslag. Dat betekent tweemaal zo veel arbeidsslagen als een gewone motor. De bliksemsnelle microprocessor is het brein van de motor die het perfecte brandstofmengsel aan de verbrandingskamer levert voor directe respons, zodat u als eerste op uw bestemming aankomt.

GROTERE BESCHIKBARE STROOMSTERKTE Alle Evinrude E-TEC motoren hebben grotere dynamo's die bijna tweemaal de beschikbare stroomsterkte leveren van concurrerende motoren. Voorkom dat de verlichting afzwakt wanneer u deze het meest nodig hebt en maximaliseer het opladen voor al uw accessoires.

PROBLEEMLOOS Evinrude E-TEC motoren vereisen geen inloopperiode of olieverversingen en beschikken over automatische opslag/winteraanpassing. En bovenal, dealeronderhoud is slechts een maal per 3 jaar of 300 uur vereist.

SCHONERE TECHNOLOGIE In het belang van het milieu produceren Evinrude E-TEC motoren lagere emissiewaarden en vereisen ze geen olieverversingen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het afvoeren van olie of waar deze terecht komt. Elke druppel olie in het brandstofmengsel verdwijnt in de verbranding, en niet in de lucht of het water.

Bouwmeester Watersport
Binnendams 40
3373 AD Hardinxveld-Giessendam
0184

Locatie: Zuid-Holland - Hardinxveld-Giessendam

Toegevoegd op 21 dagen geleden en vervalt op 5 June
Advertentie id: 976478
    [ ]     1068 bezoeken