Food Operator in opleiding bij OK Nutripet BV

contact met mij op 17.99 EUR

Wil jij een loopbaan als operator opbouwen? Met deze opleidingsplaats bij OK Nutripet BV behaal jij het MBO-2 Procestechniek diploma, betaal je geen studiekosten, start je direct met werken en groei je binnen 1 jaar naar een job als operator A. Bekijk snel deze unieke kans.


Wat doe je als Food Operator in opleiding bij OK Nutripet BV?
Je start als leerling food operator bij OK Nutripet BV. In de eerste 12 maanden ga je werken en leren. De praktijkopdrachten voer je tijdens je werk uit, waarbij je begeleid wordt door een ervaren praktijkbegeleider. De theorie doe je via e-learning. Na 12 maanden behaal je het MBO-2 Procestechniek diploma en ga je aan de slag als volwaardig food operator.

Tijdens het opleidingstraject kom je te werken op de productie- en de inpakafdeling. Op basis van jouw wensen en kwaliteiten zal er gekeken worden welke afdeling het beste bij jou past. Je leert de productielocatie kennen én alle kneepjes van het vak.

Als Food Operator bij OK Nutripet voer je o.a. de volgende werkzaamheden uit:
Bedienen/controleren van de lijn;Meerdere productielijnen instellen en aansturen met oog voor kwaliteit en productievolumes;Verrichten van 1e-lijns onderhoud en het oplossen van storingen;Meedenken over procesverbeteringen;Grondstof voorraad in de gaten houden.

Wat kun je?
Je wilt jouw loopbaan als operator een kickstart geven. Je wilt ontdekken en leren, je bent nieuwsgierig en ambitieus. Je wilt het operator vak leren!
Je hebt een VMBO-B, VMBO-K of VMBO-T diploma;Je hebt een VMBO diploma richting Techniek;Je hebt een MBO-2 opleiding afgerond en vindt techniek leuk;Én je hebt de ambitie om wat van je loopbaan te maken.
Behoor je niet tot één van deze groepen, check dan onze andere opleidingen voor procesoperators.


Wat krijg je?
Je bent ambitieus, wilt ontdekken en groeien als procesoperator. Daarvoor heb je de ruimte nodig en die ervaar je bij De Pooter. Je krijgt bij ons niet alleen een opleiding, maar álles is goed geregeld. Dat begint bij de zekerheid van een toffe baan, een goed salaris en een contract voor langere tijd. Daar bovenop krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
je start met een detacheringscontract voor een periode van 12 maanden;na afronding van de opleiding krijg je een aantrekkelijk aanbod voor contractverlenging;salaris vanaf de start van de opleiding;8% vakantietoeslag;2% eindejaarstoeslag;Een reiskostenvergoeding à € 0,19/km (max. 40 km enkele reis);25 vrije dagen;11,5 atv dagen;opleiding MBO Procestechniek niveau 2 (t.w.v. ca. € 4500,-).
Wil je meer weten over de opleiding? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Heb je alsnog een vraag en kun je het antwoord niet vinden, aarzel dan zeker niet om even contact met me op te nemen.


Waar ga je werken?
OK Nutripet BV is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van snacks voor katten en honden. Sinds 2003 timmeren zij aan de weg en groeien steeds verder. Het leveren van goede kwaliteit blijft hierbij centraal staan. Inmiddels is dit bedrijf toonaangevend op Europees niveau en leveren zij aan diverse supermarktketens in zowel binnen- als buitenland. Werken bij OK Nutripet betekent dat je onderdeel uitmaakt van een groeiende organisatie met oog voor de mens. Er zijn goede werkomstandigheden en er heerst een fijne en collegiale sfeer. Je kunt je geen betere werkplek voor jouw opleidingstraject voorstellen!


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Zeeland - Kapelle
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1258973          68 bezoeken