Functioneel beheerder

0,30 EUR

Omschrijving

Informatievoorziening Beheer en Projecten (IBP) van Verkeer- en Watermanagement (VWM) is op zoek naar een functioneel beheerder.Zet jij jouw kennis en expertise straks in om de informatievoorziening (IV) van Rijkswaterstaat te verbeteren? Zorg jij voor een veilig, vlot verkeer over de vaar- en weg door alle belangrijke gegevens in in de systemen op de juiste manier te beheren en verwerken? Lees dan snel verder.

Hoe jij bijdraagt in jouw rolIn de rol van functioneel beheerder bij Verkeer en Watermanagement (VWM) ben jij de schakel tussen de business en de IT afdeling van Rijkswaterstaat. Je draagt bij door:
te analyseren en adviseren over de inrichting van functioneel beheer en draagt zorg voor een adequate uitvoering hiervan;te zorgen voor een goedlopend gebruikers-en functionaliteitenbeheer en de daartussen liggende verbindende processen;het in spelen op wijzigings- en veranderbehoeftes en weeg je verschillende oplossingen tegen elkaar af;het opstellen van plannen voor onder andere het testen en uitvoeren van transities

Belangrijk bij bovenstaande punten is dat je samen met je team nooit de eindgebruiker(s) uit het oog verliest en deze altijd betrekt en informeert.

Dit is waar jij voldoening uit haaltWat jou voldoening geeft, is het bouwen aan een stabiele afdeling met een krachtige dienstverlening en het sparren met de business over actuele vraagstukken. Wanneer er vragen zijn rondom de IV-voorzieningen, weten ze jou te vinden. Je krijgt energie van het zo goed mogelijk invullen van de IV-behoefte voor de klant. Daarbij heb je oog voor het belang van goed ingericht beheer.

Naast je dagelijkse werkzaamheden als functioneel beheerder heb je oog voor jouw afdeling en team. Je signaleert kansen, zowel intern als extern, en kan deze vertalen naar nieuwe of innoverende mogelijkheden voor jouw afdeling. Daarnaast vieren jullie samen successen en staan jullie klaar voor elkaar. Samen met jouw collega’s streef je naar een zo’n hoog mogelijk professionaliteit van de afdeling en een goede sfeer onderling. Je vindt het prettig om samen te werken en van elkaar te leren.

Wat wij aan jou waarderenDe term BiSL is jouw niet vreemd. Je kent dit framework goed en weet hoe je deze moet toepassen. Door jouw ervaring weet je hoe het is om te werken met (real time) informatiesystemen. Je bent in staat om diverse vraagstukken te analyseren vanuit verschillende invalshoeken en disciplines. Jouw agile mindset helpt enorm met het omgaan van veranderingen en door je kennis van de scrum methodiek weet je hoe je backlogs moet prioriteren.

Je durft keuzes te maken waarbij je de belangen van je stakeholders goed in de gaten houdt. Door je klantgerichtheid zorg je voor een tevreden eindgebruiker en een sterke dienstverlening. Je durft kritisch te zijn en kunt zelf ook goed omgaan met feedback.

Kom alvast kennismakenWil je meer weten over jouw bijdrage in de rol als functioneel beheerder? Je kunt dan bellen of een bericht sturen naar Rob Evers, coördinator Scheepvaartverkeer- en Watermanagement, via. Hij vertelt je graag meer!

Voldoe je (nog) niet aan alle eisen, maar heb je wel de drive en potentie om je te ontwikkelen tot functioneel beheerder? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden. Stuur een bericht of bel met Sam Santos de Almeida, adviseur Werving & Selectie adviseur. Rijkswaterstaat investeert graag in talent!
Functie-eisenje hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een technische of bedrijfskundige richting;je hebt enkele jaren ervaring als functioneel beheerder binnen een organisatie met vergelijkbare grootte en complexiteit als Rijkswaterstaat;je bent in het bezit van het BiSL (Next) certificaatArbeidsvoorwaarden

Rijkswaterstaat is een aantrekkelijke werkgever. Dit komt ook tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden. Wat bieden wij jou?
een passend maandsalaris (fulltime is 36 uur per week);diverse verlofregelingen en de mogelijkheid om meer of minder te werken;hybride werken;studiefaciliteiten en persoonlijke ontwikkeling

Je kan je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen door het Individuele Keuze Budget (IKB) Het IKB bestaat uit geld en uren. Je kan zelf kiezen wanneer je het geld uitbetaald wilt hebben. De IKB uren kan je opnemen, deels laten uitbetalen of opsparen voor later. Ook kan je het IKB inzetten voor fiscaal vriendelijke doelen.

Wij vinden het belangrijk dat je zowel op je werk als privé lekker in je vel zit. Bij ons kan je hybride werken als je functie dat toelaat. Je kan een thuisvergoeding ontvangen en er zijn voorzieningen voor het ergonomisch inrichten van je thuiswerkplek.
Bijzonderhedenje standplaats is Delft. Bij Rijkswaterstaat stimuleren we het hybride werken. Werk in overleg met je leidinggevende en collega’s vanuit huis of op locatie wanneer je functie dit toelaat;bij voldoende geschikte reacties kan de vacature eerder sluiten;een (online) voorselectietest of een assessment kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Het maken van een casus en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, kan eveneens deel uitmaken van het sollicitatieproces. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van het sollicitatieproces

Talent als basis, diversiteit als krachtRijkswaterstaat is een inclusieve organisatie. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om samen betere resultaten te halen voor Nederland. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt; niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom nodigen wij jou graag uit, als jij je herkent in deze vacature, om te solliciteren.

Solliciteren: eerst online, daarna op locatieHeb je binnenkort je eerste kennismakings- of sollicitatiegesprek? Deze vindt bij voorkeur online plaats. Daarmee stimuleren wij ‘slim’ reizen. Zo dragen we bij aan minder druk op snelwegen en OV én minder CO2-uitstoot. Heb je toch liever een gesprek op een van onze kantoren? Laat het ons weten, dan kijken we natuurlijk wat mogelijk is.

Ben je toe aan het gesprek voor de 2e ronde of het arbeidsvoorwaardengesprek? Dan ontvangen wij je graag op locatie. Heb je dit gesprek liever online? De recruiter inventariseert wat jouw wensen zijn waarna een definitieve afspraak wordt gemaakt.

Vragen?Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter of kijk op onze website voor meer informatie.

Acquisitie op onze vacatures wordt niet in behandeling genomen.

Jouw toekomstige afdeling

Wil jij werken bij Rijkswaterstaat binnen Verkeer- en Watermanagement (VWM)? Dit organisatieonderdeel zorgt dat iedereen onder gewone én bijzondere omstandigheden vlot en veilig gebruik kan maken van onze (vaar)wegen. Bijvoorbeeld door regulering van de waterstanden, een efficiënte file-aanpak en de ontwikkeling van lokale sluisbediening naar bediening van meerdere sluizen op een langer traject. De prioriteit ligt bij weg- en scheepvaartverkeersmanagement en bij water- en crisismanagement. VWM is een essentiële schakel in de keten van veiligheid en vervoer. Daarom werkt VWM nauw samen met regionale partners en andere organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat. Samen doen ze zichtbaar werk wat ertoe doet en waar medewerkers direct of indirect een bijdrage aan leveren.In totaal werken ruim 2.000 medewerkers bij VWM: 1.500 in het veld en 550 op kantoor, verkeerscentrales en andere locaties.

Operationeel Scheepvaartverkeer- en Watermanagement, afdeling Zuid-WestDe afdeling Operationeel Scheepvaartverkeer- en Watermanagement Zuid-West is 24 uur per dag verantwoordelijk voor een vlotte en veilige doorvaart op de vaarwegen die in beheer zijn van Rijkswaterstaat in de corridor Westerschelde en Kanaal Gent-Terneuzen en draagt daarmee bij aan de beschikbaarheid van het vaarwegnetwerk.

De collega's houden zich bezig met begeleiding van het scheepvaartverkeer (zowel vanaf de wal als op het water) en de bediening van objecten (sluizen en bruggen) en handelen in voorkomend geval incidenten op de vaarwegen af.
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562684
    [ ]     68 bezoeken