Fust Cordinator

0,30 EUR

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in o.a. Het verpakken en ompakken van groenten en fruit. Het bedrijf kent geen grenzen. Zo zijn ze actief binnen Nederland, maar ook ver buiten de landsgrenzen, waar zij samenwerken met producenten, groothandelaren en exporteurs. Onze opdrachtgever is hierbij een belangrijke tussenschakel. Tevens is het een zeer klantgerichte organisatie, aangezien het verpakken/ompakken van de producten wordt afgestemd op de wens van de klant. Eenmalig, wekelijks of maandelijks? Een doosje of een volledige vrachtwagen vol? Zelf ingekocht of toch via een inkoopspecialist? Voor deze prachtige werkgever maakt het allemaal niet uit. Zij zijn namelijk van alle markten thuis en hierbij is een gedreven fust coördinator van groot belang!
Wat ga jij doen?

Als Fust Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad van verpakkingsmaterialen. Heb je een tekort geconstateerd? Dan bestel je direct nieuwe materialen en communiceer je het tekort naar je collega's. Daarnaast behoort het beantwoorden van klantvragen met betrekking tot de verpakkingen ook tot het takenpakket van de fust coördinator. Hierbij ben jij de spil tussen een tweetal afdelingen, namelijk: productie en commercie. Communicatieve vaardigheden zijn jou dan ook op het lijf geschreven, net als klantvriendelijkheid. Ook houd je van snel schakelen, aangezien het de verantwoordelijkheid is van de fust coördinator om het proces soepel en efficiënt te laten verlopen. Heb jij ideeën om het proces te verbeteren? Wees dan niet bang om deze verbeteringen aan te dragen. Jouw mening telt binnen deze mooie organisatie!

Werkdagen: maandag t/m vrijdag, incidenteel op zaterdag

Werktijden: 05:30 t/m 14:45 | 06:00 t/m 15:15 | 07:30 t/m 16:30

Ben jij de Fust Coördinator die wij zoeken?

Wil jij het team van deze prachtige opdrachtgever graag versterken? Laat het ons dan snel weten en bel naar het nummer 0180-240 000 of mail je CV en motivatie naar barendrecht[at]logiq.nl.
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562755
    [ ]     44 bezoeken