Game pc i9-9900k 64GB ram Rtx 2080ti

contact met mij op 23.19 EUR

Zeer mooie gaming pc te koop! Pc kan alle spellen op Ultra settings makkelijk aan! Denk hierbij aan zware games, zoals GTA (FiveM), Fortnite, Call of Duty, Fifa, Minecraft, Roblox, Rocket League. Kortom alle spellen! Zeer geschikt voor gaming/streaming of video edditing. Hele set is te koop, maar onderdelen kunnen eventueel ook los verkocht worden. 

De pc is zeer stil en ook nog in zeer goede staat!

Acer Monitor

Zeer mooie gaming monitor! 4k resolutie en 165hz! Beter kan bijna niet. 27inch. Verstelbaar in hoogte, kantelbaar, draaibaar en kan ook nog eens diagonaal neergezet worden.

Nieuwprijs €800+

iiyama Monitor

Zeer mooie monitor perfect voor 2de beeldscherm! 25 inch. Kantelbaar en in hoogte te verstellen. Helderheid en contrast is allemaal aan te passen met knoppen op het scherm. Ook kan het scherm op een energie zuinige stand worden gezet.

Toetsenbord
apex pro tkl, zeer geschikt voor gaming. Verschillende lichteffecten en lichtsterkte! Door het speciale mechanisme van dit toetsenbord reageert een toets al voordat je hem iets hebt ingedrukt! 

Nieuwprijs €200

Toetsenbord 
Razer Blackwindow Tournament Stealth edition. Ook een zeer mooi mechanisch toetsenbord geschikt voor gaming!

Nieuwprijs €150

Ps5 controller

Goed werkend. Oplaadkabel/ kabel om hem aan te sluiten op de pc aanwezig! 

Nieuwprijs €70

Gxt headset 


Goed werkend! Met microfoon, volume regelaar en muteknop. Verstelbaar 

Pc specs:


Processor

Intel core i9-9900k! Éen van de nieuwste processors. Zeer snel! 
3,6 - 5GHz, 8 core, 16 Threads

Nieuwprijs €600

Behuizing

Corsair Obsidian 500d rgb! Deze prachtige kast heeft aan 2 kanten glazen deuren, waardoor je mooi in de pc kunt kijken. Aan de rechterkant zijn de kabels van de pc zeer netjes weggewerkt, waardoor je deze nauwelijks ziet! Ook de voorkant van de pc bevat een glazen plaat. 

Nieuwprijs: €350

Videokaart

Rtx 2080ti. Deze videokaart heeft een geheugen van 11GB en is zeer snel! De kaart is beter dan de 3060 en 3070! Processor en videokaart zorgen dat de pc zeer snel is en je hoge fps haalt in games. 

Koeling

4 rgb koelers van het merk crosair! Werken zeer goed, waardoor de pc niet oververhit raakt.

Opslag

2.7 TB hdd - toshiba hdwd130
500 GB ssd - gp-gsm2ne3512gntd


Kortom is dit een zeer nette pc geschikt voor alle doeleinden. Pc heeft nieuw meer dan €3500 euro gekost, dus graag geen onzin biedingen! Bij vragen of interesse stuur gerust een. 

Locatie: Overijssel - Almelo

Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 8 June
Advertentie id: 1623440
    [ ]     53 bezoeken