Gezocht Allround service en onderhoudsmonteur

contact met mij op 139.38 EUR

INRAX Total Service
INRAX Total Service is een totaal-installatiebedrijf voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen gevestigd in Arnhem. Wij installeren en onderhouden onder andere installaties op het vlak van verwarming, koeling, sanitair, ventilatie en elektrotechniek binnen de regio Gelderland. Verder zijn wij gespecialiseerd in regeltechniek en duurzame energiesystemen.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij continue op zoek naar:

ALLROUND INSTALLATIE MONTEURS – REGIO GELDERLAND

Dit is mogelijk middels loondienst, detachering of als zelfstandige.

Wat jij graag doet, met een goed salaris én toekomstperspectief. Dat hebben wij voor jou!

Wij zijn op zoek naar een;
collega met de nodige vakkennis, relevante vakopleidingen en praktijkervaring in de installatiebranche;collega die zelfstandig installaties kan aanleggen en onderhouden;collega met een klantgerichte houding;collega zonder 9 tot 5 mentaliteit;collega in het bezit van minimaal rijbewijs B.
Als Allround Installatie Monteur rijd je met een van onze servicebussen.

Wij bieden;
interessante en afwisselende werkzaamheden;een gezellige, informele en dynamische werksfeer;samenwerking in een compact en effectief team;goede secundaire arbeidsvoorwaarden;een eigen servicebus.
INRAX Total Service biedt haar werknemers uitstekende arbeidsvoorwaarden aan, waarbij de inschaling afhankelijk is van je opleiding en ervaring.

Wij willen groot worden maar wel door ‘klein’ te blijven, met een compact maar effectief team van goede mensen, die betrokken zijn en van kwaliteit houden. Het leuke van ons bedrijf, is dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft maar ook nauw betrokken is bij alles wat er gebeurt. Jij werkt bij ons in een uiterst dynamische en informele omgeving. Wij bieden meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden aan en, niet onbelangrijk we houden ook van een feestje!

Heb jij interesse in deze functie? Dan horen wij graag van!

Locatie: Gelderland - Arnhem

Toegevoegd op 18 dagen geleden en vervalt op 3 June
Advertentie id: 975673
    [ ]     530 bezoeken