Gezocht Klusjesman - medewerker technische dienst

.... EUR

Ben jij enthousiast en heb je technisch inzicht? Wil jij ervoor zorgen dat de gasten en het personeel geen last ondervinden van storingen en gebreken? Wil jij werken bij een ambitieus familiebedrijf met een informele werksfeer? Dan is de functie van medewerker technische dienst voor 40 uur bij Highland Group wellicht de baan voor jou!

Wie zijn wij?
Highland Group is een ambitieus familiebedrijf die vijf succesvolle hotels bezit in het centrum van Amsterdam; Boutique hotel The Highlander, Hotel Sint Nicolaas, Tourist Inn, The Highland House en Hotel Rokin. De hotels worden de komende jaren grondig gerenoveerd.

Bij de Highland Group weet je wie je directeur, manager en collega is. De teams zijn hecht en gaan met elkaar om als een kleine familie. Op de werkvloer heerst een open en informele cultuur waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en waar eigen inbreng wordt gewaardeerd. Wij realiseren ons hoe belangrijk onze medewerkers zijn voor het succes van onze hotels en besteden daarom veel tijd aan opleiding en training.

Wat ga je doen als Medewerker Technische dienst?
Werken bij de afdeling Technische dienst bij the Highland Group is zeer divers. Je voert werkzaamheden uit in alle hotels. Je krijgt te maken met verschillende soorten storingen en reparaties op het gebied van sanitaire voorzieningen, keukenapparatuur, elektra, airco, verlichting etc. Je werkt in een klein team van 2 medewerkers van de Technische dienst maar staat ook veel in contact met de medewerkers die in de hotels werken.

Je werkzaamheden bestaan onder ander uit:
Opheffen van storingen, uitvoeren van voorkomende onderhoudswerkzaamheden en het repareren van faciliteiten in het hotel;Uitvoeren van eenvoudige reparaties aan apparatuur, sanitaire voorzieningen, verlichting, hang- en sluitwerk e.d.;Herstelschilderwerk als gevolg van beschadigingen;Samenwerken met externe partijen aan langer lopende technische onderhoudsprojecten;Adviseren en meedenken in duurzame oplossingen over bijvoorbeeld gebruik van juiste materialen ter vergroting van de levensduur en het beperken van de (reparatie)kosten;Websitewww.highlandgroup

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1275581          85 bezoeken