Gezocht Monteurs

contact met mij op 119,95 EUR

Functieomschrijving

Jij bent op zoek naar een uitdagende baan in de techniek als monteur (bijvoorbeeld service, onderhoud, technische dienst)? Ik help jou graag verder!

Mijn naam is Jason en ik ben recruiter bij Randstad Techniek. In de jaren dat ik bij Randstad werk als recruiter in de techniek, heb ik een groot netwerk aan kleine en grote klanten opgebouwd. Zo zit er altijd wel een baan tussen voor jou.

Als recruiter vind ik het belangrijk om te werken vanuit jouw baanwensen en ambities. Samen vinden wij een werkplek dat past bij jou. Of het nou gaat om tijdelijk werk, een vaste baan, binnendienst of buitendienst. Samen vinden wij iets dat past bij jou.

Heb je al een baan, maar ben je toe aan de volgende stap? Ik denk dan graag met je mee in wat je kunt, wat je in je hebt en welke nieuwe stap in je carrière past bij jou.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Graag ga ik met jou een gesprek aan om jou hierover meer te vertellen.

Mailen kan via jason.van.den.bergh@nl.randstad.com. Je ontvangt z.s.m. een reactie.

Wil je liever in de metaal-, proces- of bouwindustrie werken? Geen probleem!
Mail ook dan je CV en ik zorg ervoor dat je door een expert binnen jouw vakgebied gebeld word.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 839683          558 bezoeken