GPS Tracker, Bluetooth anti-verlies apparaat, nieuwste model

4 EUR

Nieuwste model! Anti-diefstal Key Finder Smart Key Tracker is een geweldige widget om u eraan te herinneren wanneer u uw items wilt vergeten. Het effectieve bereik is maximaal 25 meter.

Combineer met de app en houd deze aan de achterkant.

Zodra deze de verbinding verbroken, klinken de telefoon en de sleutelzoeker om u eraan te herinneren, perfect om te reizen en verlies te voorkomen.

Draagbaar en handig key finder ontwerp is klein en gemakkelijk te dragen.

Je kunt het in je portemonnee stoppen als een pick-up-apparaat voor de portemonnee, of u kunt het gebruiken als een mobiele telefoon pick-up apparaat of een ander item pick-up apparaat samen met uw mobiele telefoon, waardoor uw gemak altijd en overal.

Lange levensduur van de batterij wordt aangedreven door CR2032-batterij, standby-tijd van meer dan 10 maanden, kan gemakkelijk worden vervangen voor langdurig gebruik.

Door de verfijnde en elegante uitstraling lijkt het op een kunstwerk.

Vind uw items Key Locator is een geweldige gadget die u kan helpen bij het zoeken en vinden van items die u altijd misplaatst bent.

Hang het gewoon aan uw bagage, portemonnee, sleutelhanger of huisdier.

Als u een item niet kunt vinden, dubbelklikt u op de knop in de app en het zal piepen om u te helpen het item snel en gemakkelijk te vinden.

Wanneer u het anti-verliesapparaat op uw telefoon loskoppelt, kunt u de locatie van de kaart bekijken; Ondersteunt iOS en Android 4.3 of hoger (vereist Bluetooth 4.0).

U kunt de "iSearching"-app downloaden van de app store of de QR-code scannen die bij de handleiding is geleverd om de software te

Locatie: Limburg - Venlo

Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 3 August
Advertentie id: 1554736
    [ ]     92 bezoeken