Grafisch Projectmanager

.... EUR

Let op: Interviews vinden plaats middels video!

Gaat jouw hart sneller kloppen van de grafimedia sector? Ben je een echte regelaar die energie krijgt van het proactief schakelen met klanten en leveranciers? Kan jij projectmatig denken en wil jij jouw oplossend vermogen inzetten om de beste service aan je klanten te leveren? Dan ligt hier jouw nieuwe uitdaging als Grafisch Projectmanager!

Als Grafisch Projectmanager word jij de spin in het web tussen de klanten en de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject. Je vertaalt de wensen en eisen van je klanten naar een soepel lopend proces. Je adviseert graag je klanten en werkt actief met deze klanten samen om te komen tot het gewenste resultaat. Jouw klantgerichtheid en je passie voor het grafische vak helpen jou hierbij. De service naar de klanten toe staat hoog in het vaandel en je begeleidt ze van A tot Z. Van inspireren, faciliteren, produceren tot factureren.

Onze opdrachtgever is een boeiend en groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het creëren van creatieve en aansprekende grafische producten. Een compacte organisatie waar collegialiteit en plezier belangrijke kenmerken zijn. Toonaangevend, creatief en vernieuwend zijn belangrijke waarden en kenmerken van deze organisatie.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


Beschikt over MBO werk- en denkniveau
Minimaal 2 jaar werkervaring hebt als Projectmanager, Ordermanager of Trafficmanager, bij voorkeur binnen een (digitale) drukkerij
Een klantgerichte en commerciële houding hebt waarbij je (on)gevraagd adviezen geeft
Flexibel, communicatief sterk en enthousiast bent
Stressbestendig bent en het hoofd koel kan houden bij naderende deadlines
Full time beschikbaar bent en dus 40 uur per week wilt werkenArbeidsvoorwaarden

Plaatsingsdatum: 8 juni 2021


Het betreft een vaste positie en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Grafimedia. De vacature heeft een salarisindicatie van ongeveer € 2.900 per maand op basis van 40 uur, uiteraard afhankelijk van werkervaring.


Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl.


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature volledig Corona-proof middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met!

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 21 augustus, Advertentie id: 1189712          42 bezoeken