Grand Canyon Calgary 2 winteroverall thermo regenpak

233,10 EUR

Grand Canyon Calgary 2 winteroverall of thermo regenpak onmisbaar voor de motorrijders die elke dag de regen en kou moeten trotseren. Bij ons 233,10, gratis verzending en retour. 

Dit ééndelige motorpak heeft een warme thermovoering en een waterdicht membraan. Wat de Calgary 2 zo makkelijk maakt, is dat deze zo over je normale kleren kan worden gedragen en bovendien snel aangetrokken kan worden. De Grand Canyon Calgary 2 winteroverall of thermo regenpak heeft naast de opvallende fluorescerende gele kleur ook diverse Scotchlite reflectie strepen voor optimale zichtbaarheid. Met dit motorpak ben je niet alleen beschermd tegen kou maar ook tegen een eventuele schuiver. De buitenstof van de Calgary 2 is namelijk slijtvast gemaakt zodat je goed beschermd bent tegen glij schade Kortom; dit warme motorpak is voor de echte doorrijders een must!

Eigenschappen
Waterdichte thermo overall, warm in de winter en droog in de regenSlijtvaste buitenstofWaterdichte coating aan de binnenzijde van de buitenstofExtra wind- en waterdicht membraan200D Thermo voering met documenten- en telefoon vak.Scotchlite reflectie materiaal op de rug, armen en benen voor optimale zichtbaarheid.Extra lange front rits en extra lange waterdichte ritsen op de onderbenen.Waterdichte borstzak (met rits) en op het dijbeen (met flap)Antislip op het zitvlakUitneembare CE soft protectie op de schouders, ellebogen, rug en knieënAccordeonstretch boven de knieën en boven de ellebogenVerstelbaar op de armen en in de taille
Gratis verzending en retour, onze fysieke winkel is geopend van Woe TM Zaterdag
Motorcentrum Friesland

Locatie: Friesland - Wommels

Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 5 June
Advertentie id: 978301
    [ ]     291 bezoeken