HDHU.14 Radio 14 Touring modellen

1.199 EUR

Plug-n-Play Upgrade Headunit voor 2014+ Harley Davidson® Touring Motorfietsen met Apple CarPlay®, Android Auto®

MKV motoren is officieel distributeur van soundstream reserve HDHU.14+ en is vanaf nu te koop voor zowel zakelijke klanten als particuliere klanten.
Als particuliere klant kan jij de soundstream laten monteren op jou motor bij MKV motoren.
Wil jij als zakelijke klant dit product ook opnemen in jou assortiment, en de soundstream installeren bij jou klanten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Twee jaar garantie

Mogelijk montage bij MKVMOTOREN in Dordrecht

NIET GESCHIKT VOOR CVO MODELLEN


Apple CarPlay is een innovatievere, veiligere manier om je iPhone op je Harley Davidson® te gebruiken. Apple CarPlay neemt de dingen die je tijdens het rijden met je iPhone wilt doen en plaatst ze direct op het headunit-scherm van je motorfiets. U kunt een routebeschrijving krijgen, berichten verzenden en ontvangen en muziek luisteren / bladeren, allemaal op een manier waarmee u zich kunt concentreren op de rit. Sluit gewoon uw iPhone aan, waardoor de HDHU.14 Headunit met CarPlay-mogelijkheden touchscreenbediening of stuurbediening met een goede SWC-interface werkt. (Zie hieronder) En de apps zelf zijn opnieuw ontworpen voor gemakkelijkere weergave, zodat u ze kunt gebruiken terwijl uw ogen en handen blijven waar ze thuishoren op de weg
Meer informatie over Apple CarPlay


Verbind je Android-telefoon met je HDHU.14-headunit, je Android-apps verschijnen zomaar op het scherm. Tik om een routebeschrijving op te vragen of praat om een sms te sturen. Bel zelfs je moeder handsfree. Android Auto is gebouwd om je te helpen je te concentreren op de weg. En veel plezier onderweg. Gewoon inpluggen en gaan.
Met de Google Assistent op Android Auto houd je je ogen op de weg en je handen aan het stuur. Gebruik je stem om hulp te krijgen bij je dag. Je kunt routes vinden, je favoriete nummers afspelen en zelfs het lokale weer bekijken. Ontvang realtime meldingen met Google Maps, Waze en meer van uw favoriete kaart-apps. Vraag de Google Assistent zelfs om brandstofstops te vinden tijdens je reis. U kunt het allemaal zien op het touchscreen van uw radio, zodat u meer te weten komt over wat er in de buurt is.

Meer informatie over Android Auto

Deze vervangende headunit voor geselecteerde 2014+ toermotoren kan de bedieningselementen van het fabrieksstuur behouden met behulp van populaire SWC-modules. Als u overweegt uw fabrieksradio te upgraden naar de HDHU.14-ontvanger, kunt u met het toevoegen van een SWC-adapter de functionaliteit en het gemak van de stuurbediening behouden, die apart worden verkocht.

(Stuurbedieningsmodule)

Installatie van HDHU.14 kan niet eenvoudiger. Sluit de kabelboom van de OEM-hoofdunit eenvoudig aan op een bijgeleverd secundair harnas. HDHU.14 maakt gebruik van de OEM-radioantennekabel en USB-mediapoortkabel. Sluit eenvoudig de antenne en USB-kabels aan op de bijbehorende stopcontacten. HDHU.14 heeft alleen de beugel(s) en montagehardware nodig die worden gebruikt met de OEM-hoofdunit. De frontplaat van HDHU.14 handhaaft de styling van de OEM-hoofdunit zonder de noodzaak van lelijke trimkits.

HDHU.14 overtrof de verwachtingen en werd onderworpen aan tests die verder gingen dan de industrienormen, wat de geschiktheid ervan in zware rijomstandigheden voor langdurig gebruik bewees. Als gevolg hiervan verdiende HDHU.14 een Ingress Protection (IP) waterbestendige classificatie van IPx5, waardoor het zichzelf beschermt tegen alle weersomstandigheden waarin u rijdt, zelfs na een snelle reis naar de bikewash. Belangrijke factoren zoals optisch gebonden LCD-scherm sonisch gelaste ABS-assemblages en siliconen pakkingen zorgen ervoor dat HDHU.14 betrouwbaar presteert voor elke rit...Probeert u het meeste uit uw nieuwe of huidige motoraudio-opstelling te halen? 4-Volt RCA-uitgangen voor voor-, achter- en subwooferkanaal zijn van cruciaal belang om het meeste uit uw systeem te halen.

Websitemkvmotoren.nl/home/218-hdhu14-hoofdunit

Locatie: Zuid-Holland - Dordrecht

Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 19 October
Advertentie id: 1421124
    [ ]     65 bezoeken