Headhunter

contact met mij op 22.33 EUR

Vind jij het leuk om opdrachtgevers te verrassen met goede kandidaten en de perfecte match te maken? Lees dan snel verder!

Organisatie
Onze specialisatie is zorg! In de breedste zin van het woord. Wij bestaan 5 jaar en zijn een snel groeiend bedrijf. Wij bieden uitzenden, detacheren, werving en selectie maar ook ZZP-bemiddeling. Wij zijn gevestigd in het mooie Limmen! Wij leveren medewerkers aan allerlei zorginstellingen door het gehele land.

Functie
Wij zoeken een recruiter die ons komt ondersteunen bij het invullen van vacatures bij onze opdrachtgevers. Hierbij kijk je verder dan alleen iemands achtergrond en diploma's. Je matcht op basis van persoonlijkheid, competenties en vaardigheden. Door te kijken naar wat iemand daadwerkelijk kan, weet jij de juiste kandidaten in onverwachte hoeken te vinden. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt ga je verder dan alleen het verspreiden van aantrekkelijke vacatures. Je benadert actief potentiële kandidaten en zet je netwerk in om met de juiste mensen in contact te komen.

Wat ga je doen?

Opstellen van functieprofielenProactief zoeken naar geschikte kandidatenSpreken en beoordelen van kandidatenProfielen doorzetten naar klantenZorgen voor een perfecte match
Functie-eisen
Wie zoeken wij?

AanpakkerWerkt op basis van vertrouwenKan goed samenwerkenOndernemendLeergierigDoener
Aanbod
Wat maakt deze functie zo leuk?

Je werkt zelfstandig‘Eigen baas’ zijn binnen een groter geheelOndersteuning vanuit het teamVeel vrijheid met een vaste basisMogelijkheden om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelenEen uitstekende beloning
Inlichtingen
Johan Lust 0850605085/0654794131

Bij ons recruitmentteam via 080605085 of via info@weallshare.nl. We zijn gevestigd in Limmen.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Noord-Holland - Limmen

Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562765
    [ ]     43 bezoeken