Heftruckchauffeur

contact met mij op 122,66 EUR

Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, begonnen als een familiebedrijf en nu uitgegroeid tot een gerenomeerde en zeer gewaardeerde partij in de kweek van potplanten, zijn wij per direct op zoek naar een heftruckchauffeur. Het bedrijf is een toonaangevende organisatie op het gebied van binnen- en buitenplanten.

Functieomschrijving

Als heftruckchaffeur ben je binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het verrijden van planten, met een speciale Space-O Mat heftruck. Daarnaast ben je bezig met orders verwerken, planten oppotten en alle bijkomende werkzaamheden. Kortom, een hele afwisselende functie!

Functie-eisen

De werktijden zullen plaatsvinden tussen 07:00 en 17:00, met jaarlijks een aantal weekenddiensten, flexibiliteit in tijd is gewenst. Verder ben je nauwkeurig, beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en kan je zelfstandig functioneren.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken binnen een hechte organisatie met een prettige informele werksfeer. De organisatie streeft naar een vaste groep medewerkers, de functie is voor een lange periode. Bij wederzijdse tevredenheid, een vaste!
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 858636          506 bezoeken