Heftruckchauffeur bij Tapijtfabrikant

contact met mij op 24.86 EUR

Genemuiden | vanaf € 3.000 incl. 20% toeslag | eindejaarsuitkering

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever in Genemuiden zoekt een gemotiveerde heftruckchauffeur. Als heftruckchauffeur ben je een belangrijke schakel in het logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en het wegzetten van diverse goederen. Hierbij gaat het voornamelijk om rollen tapijt. Ervaring met een pen heftruck is dan ook een pre. Je komt te werken in een gezellig en gedreven team chauffeurs, die er alles aan doen om het product op een verantwoorde manier snel, veilig en met oog voor kwaliteit bij de klant te krijgen. Hierbij hebben ze samenhorigheid en teamwork hoog in het vaandel.

Wil jij aan de slag al heftruckchauffeur bij een prachtig bedrijf in de tapijtproductie in Genemuiden? Stuur dan je cv naar Stefan Post: stefan@striktuitzendbureau.nl. Heb je toch eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op via 06-23508105.

Functie-eisen

ervaring als heftruckchauffeur/logistiek medewerkerin bezit van heftruckcertificaat (of bereid zijn deze via ons te behalen)werkervaring in een logistieke omgevingfysiek en mentaal sterknauwkeurig, accuraat én oog voor veiligheid en kwaliteiten willen werken in een 3-ploegenrooster:
06:00-15:00 | 15:00-23:00 | 23:00-06:00


Arbeidsvoorwaarden

uitstekend brutosalaris vanaf € 3.000,- incl. 20% ploegentoeslagpensioenopbouw, reiskostenvergoeding én 8,33% vakantiegeldfulltime functie in een 3-ploegenroostereindejaarsuitkeringuitzicht op vast dienstverbandactieve personeelsvereniging (o.a. afdelingsuitjes, gezellige personeelsbijeenkomsten)doorgroeimogelijkheden d.m.v. opleidingen of door te switchen naar een interessantere functieWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Genemuiden

Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 4 January
Advertentie id: 1739901
    [ ]     68 bezoeken