Honda CBX-750 F2 (1989) onderdelen

contact met mij op 20.53 EUR

Deze motor rijd perfect maar start helaas niet omdat de starterketting is gebroken. Met enige pijn moet ik afscheid nemen van mijn motor, ik heb zelf niet kennis en de mogelijkheden om een nieuwe starterketting in het blok te monteren!

De motor is recent voorzien van nieuwe banden (<300km gereden), schoongemaakte carburateur, voorzien van nieuwe onderdelen, een nieuw zadel, alles is schoongemaakt en opgeknapt, er zit momenteel een donor-motorblok in maar het originele motorblok hebben we er uiteraard ook bij.

Er zijn een paar kleine gebreken, zo werkt de snelheidsmeter niet goed en is het opbergvakje in de cockpit kapot. Ook zitten er krassen op de voorste body panels.

Om nog enigzins uit de kosten te komen voor de nieuwe onderdelen die er in zijn gegaan heb ik zo'n €750 nodig. Doe een reeel bod, en dan zal ik het overwegen. Het heeft de voorkeur om de motor in z'n geheel te verkopen. (Inclusief doos met extra onderdelen en motorblok.)

Het is eventueel mogelijk om de motor te laten langsbrengen tegen betaling. Zelf ophalen is uiteraard prima, en komen kijken kan op.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 11 March, Advertentie id: 1436862          50 bezoeken