Hoofd kassa

contact met mij op 139.39 EUR

Hoofd kassaAls hoofd kassa in de Ziggo Dome werk jij in de grootste concertzaal van Nederland tijdens de meest fantastische evenementen.JIJ KRIJGT Wekelijks je salaris uitbetaald  Een hecht en gezellig team! Een maand van te voren je rooster online Flexibele werktijdenWIE BEN JIJ Minimaal 18 jaar Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met leidinggeven Je vindt het leuk om te werken in de avonduren Je kan overzicht bewaken en hebt altijd de juiste oplossing Je hebt mbo4/hbo/wo werk- en denkniveauWAT GA JE DOEN?Als hoofd kassa in de Ziggo Dome ben je verantwoordelijk voor een groep medewerkers. De groep kan variëren tussen de 3 en 20 medewerkers, afhankelijk van je ervaring. Je stuurt de medewerkers aan, je motiveert, geeft feedback en coacht. Samen zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat er een gezellige sfeer is.Ziggo DomeWerken in de Ziggo Dome betekent werken in de grootste concertzaal van Nederland. Samen met je team sta je klaar voor alle gasten, die niet alleen voor de artiesten komen maar ook voor een goede service. Jij zorgt ervoor dat jouw team goed functioneert en vooral met veel plezier aan het werk is tijdens de vetste evenementen!Ben jij de perfecte leidinggevende kandidaat voor de kassa en ga jij samen met je team vlammen op de evenementen van Ziggo Dome? Klik snel op de onderstaande knop om te solliciteren. Heb je nog vragen of wil je nog iets bespreken? Geen probleem! Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functieomschrijving

Hoofd kassa

Als hoofd kassa in de Ziggo Dome werk jij in de grootste concertzaal van Nederland tijdens de meest fantastische evenementen.

JIJ KRIJGT


Wekelijks je salaris uitbetaald Een hecht en gezellig team!Een maand van te voren je rooster onlineFlexibele werktijden
WIE BEN JIJ


Minimaal 18 jaarJe hebt minimaal 1 jaar ervaring met leidinggevenJe vindt het leuk om te werken in de avondurenJe kan overzicht bewaken en hebt altijd de juiste oplossingJe hebt mbo4/hbo/wo werk- en denkniveau
WAT GA JE DOEN?
Als hoofd kassa in de Ziggo Dome ben je verantwoordelijk voor een groep medewerkers. De groep kan variëren tussen de 3 en 20 medewerkers, afhankelijk van je ervaring. Je stuurt de medewerkers aan, je motiveert, geeft feedback en coacht. Samen zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat er een gezellige sfeer is.

Ziggo Dome
Werken in de Ziggo Dome betekent werken in de grootste concertzaal van Nederland. Samen met je team sta je klaar voor alle gasten, die niet alleen voor de artiesten komen maar ook voor een goede service. Jij zorgt ervoor dat jouw team goed functioneert en vooral met veel plezier aan het werk is tijdens de vetste evenementen!

Ben jij de perfecte leidinggevende kandidaat voor de kassa en ga jij samen met je team vlammen op de evenementen van Ziggo Dome? Klik snel op de onderstaande knop om te solliciteren. Heb je nog vragen of wil je nog iets bespreken? Geen probleem! Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog!

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 22 dagen geleden en vervalt op 3 June
Advertentie id: 975738
    [ ]     908 bezoeken