Hoofd Technische Dienst

.... EUR

Onze opdrachtgever behoort tot de top 5 van onafhankelijke glasbedrijven in Europa en ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten. Vanuit een eigen netwerk van regionale productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Duitsland levert de glasexpert betrouwbaar en snel glasproducten met thermische en geluidsisolatie, brand-, zon- en warmtewering, letsel- en inbraakveiligheid en design aan de (inter)nationale bouwwereld.
Bij VAPRO Recruitment Hilversum zijn wij doorlopend voor diverse bedrijven (in evenzoveel sectoren) op zoek naar operators. Natuurlijk worden onze opdrachtgevers enthousiast van een operator met papieren zoals VAPRO A of VAPRO B. Echter is er regelmatig ook plaats voor een minder ervaren operator met of zonder papieren.
Als detacheerder werken wij anders dan uitzendbureaus. Wij zoeken geen massa's mensen voor de flexibele schil van organisaties maar gemotiveerde mensen voor de cruciale functies in de procesindustrie. Als wij een geschikte baan voor je vinden krijg je meteen een jaarcontract. Zodra dat jaar voorbij is ga je (bij een wederzijdse klik) bij de opdrachtgever in dienst en is ons werk gedaan. Zo vormen wij de ideale springplank naar een vaste baan voor elke operator. Tevens zijn wij voor onze gedetacheerden en sollicitanten altijd toegankelijk om advies te geven over hun rol en houding tijdens en na de kennismaking met een toekomstige werkgever.


Functiebeschrijving

Als Hoofd Technische Dienst ga jij je geef je leiding aan een team van 2 monteurs. Samen zorgen jullie ervoor dat het machinepark goed onderhouden wordt en stagnaties in he tproductieproces tot een minimum beperkt worden. Je bent een belangrijke inspirator voor je collega's. Je houdt je bezit met het oplossen van elektro- en besturingstechnische storingen aan de productiemachines. Je analyseert storingen en aan de hand van je bevindingen verricht je modificaties aan de elektra- en besturingsinstallaties. Je weet frequentieregelaars op de juiste manier af te stellen en je bent bezig met het monitoren en instellen van meet- en regelapparatuur. Daarnaast voer je structureel onderhoud uit.


Functie-eisen

In de functie van Monteur Technische Dienst Elektrotechniek wordt het volgende verwacht:
• Een afgeronde opleiding MBO 4 richting Elektrotechniek; • Je hebt mechanische kennis en vaardigheden; • Je kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken; • Minimaal 5 jaar werkervaring bij een productiebedrijf (bij voorkeur in de procestechniek); • Probleemoplossend en analytisch vermogen, servicegericht, flexibel, stressbestendig, verantwoordelijkheidsgevoel en geen 9-5 mentaliteit; • Bereid om in een 2 of 3- ploegendienst te werken; • Kennis van PLC's, NEN 3140, VCA Basis is een pré; • Staat voor kwaliteit; • Je bent flexibel en stressbestendig; • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; • Hebt ervaring als leidinggevende, bij voorkeur als Chef Monteur of 1e Monteur.


ArbeidsvoorwaardenEen salaris tussen de €2.800,- en €3.500,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring (exclusief toeslag);
Een ploegentoeslag tussen de 12% en 17.5% afhankelijk van welke ploegendienst je werkt;
Direct een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
25 vakantiedagen;
8.33% vakantietoeslag;

Daarnaast kom je in aanmerking voor VAPRO Recruitment Exclusief!


Ben je door je proefperiode? Dan wacht een vergoeding op je van € 100 netto die je ontvangt in de tweede maand van jouw dienstverband.
€ 4.500 opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners.
Ben jij jarig? Dan krijg je van ons een leuke verrassing.
Gratis nieuwste model Iphone na 1 jaar dienstverband.
Wanneer je in de periode dat je via ons gewerkt hebt niet ziek bent geweest krijg je een netto bonus van €500,-!Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=90946169&t=101&cid=vade-nl&vid

Locatie: Noord-Holland - Hoorn
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1275597          52 bezoeken