Hulpkracht Kassa - Sligro Vlissingen

contact met mij op 19.77 EUR

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je school of studie? Heb je een passie voor food, vind je het gaaf om met leuke collega’s te werken en woon je in de buurt van Vlissingen? Word dan het visitekaartje van onze Front-End afdeling als Hulpkracht Kassa.

 

Als Hulpkracht Kassa zorg je ervoor dat onze producten correct worden gefactureerd aan onze klanten. Hierbij vinden we het belangrijk dat dit op een klantgerichte manier plaats vindt. Je maakt klanten bewust van onze acties en promoties en informeert ze over onze goederen, service en garantie. De werkzaamheden kunnen worden afgewisseld met receptiewerkzaamheden of het bijvullen van producten in de schappen. Tot slot ben je alert en signaleer je afwijkingen die kunnen leiden tot diefstal of verlies van goederen.

 

Ben jij flexibel inzetbaar maar vooral beschikbaar op onze koopavond op donderdag (17.00-20.00 uur) en daarnaast op zaterdag (8.00-17.00 uur) en in vakanties, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek wanneer jij:

Minimaal MBO werk- en denkniveau hebt;Minimaal 16 jaar oud bent;Een flexibele instelling hebt;Klantvriendelijk, gastvrij en enthousiast te werk gaat;Het leuk vindt om klanten te woord te staan.
 
Wat bieden wij jou?

Werken in een professionele groothandel;Een gezellig team van collega’s en leidinggevende;Salaris conform GIL-CAO;Toegang tot de Sligro Academy waarop je veel leuke cursussen en trainingen on- en offline kunt volgen!
 

Over de vestiging

Je gaat werken in de zelfbedieningsvestiging van Sligro. Hier doen ondernemers en foodprofessionals hun inkopen. Voor onze klanten is één ding heel belangrijk: beleving. Dagelijks doen zij er alles aan om hun klanten en/ of gasten een bijzondere beleving te bieden.

 

Sligro biedt in de zelfbedieningsvestigingen een unieke totaalbeleving in food. We zijn trots op onze producten en laten onze klanten daar graag van meegenieten. Dat maakt een bezoek aan Sligro inspirerend en bijzonder

 

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Mark Abdul via  0631793020 of mabdul@sligro.nl.

Over Sligro
Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten. Daarom vinden wij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden.

Samen met onze klanten hebben wij één belangrijke passie: goed en eerlijk eten. Sligro Food Group is niet voor niets de grootste foodservice leverancier van Nederland. 

Meer weten over Sligro?

Voor iedereen een plek! Sligro Food Group vindt het vanuit haar sociale hart en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk dat iedereen een kans krijgt om deel te nemen aan de arbeidsmarkt en dus ook bij Sligro kan werken.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384166          57 bezoeken