Industrieel Proces Expert

contact met mij op 18.59 EUR

(proces)industrie – projectmatig – ruimte voor eigen inbreng

Bedrijfsomschrijving

IFS Probity is een middelgroot consultancy bedrijf, gespecialiseerd in de Utilities markt en in Billing processen. IFS Probity komt voort uit de fusie (2005) van IFS Nederland (1996) en Probity (1998).  

Bij IFS Probity werken circa 40 consultants met brede kennis en ervaring binnen de industriële energie- en watersector. Het is een dynamisch en mensgericht bedrijf dat zich onderscheidt door betrokkenheid bij klanten en een persoonlijke aanpak. Duurzame relaties en oprechte aandacht voor de mens achter de professional staan bij deze organisatie centraal. Dit geldt zowel voor hun relaties met klanten als met hun eigen medewerkers. Bij IFS Probity wordt met jou afgestemd wat je nodig hebt en proberen ze hier zoveel op aan te sluiten.

IFS Probity heeft plannen om een nieuwe dienst aan de organisatie toe te voegen, die zich richt op projectmanagement binnen de (proces)industrie. Voor uitbreiding van deze dienst zoeken wij een industrieel proces expert.

Functieomschrijving

Ben jij graag nauw betrokken bij meerdere opdrachtgevers en voelt dat alsof je er zelf werkt? Vertegenwoordig je hen graag tijdens projecten die gericht zijn op verandering in (productie)processen en heb je affiniteit met de industrie? Dan komt IFS Probity graag met je in contact voor de nieuwe dienst binnen hun organisatie!

Wat ga je doen?
Verbeteringen en veranderingen in productieprocessen, daar houd je je primair mee bezig. Hoe dit er concreet uitziet, is bij elke opdracht weer anders. De ene keer is er al een concreet plan en houd je je bezig met de uitvoering, de andere keer begin je met het formuleren van de klantvraag en geef je advies over te veranderen processen. Projecten bevinden zich in de kern van het productieproces.

Vaak maak je deel uit van een projectorganisatie. Jouw rol is iedere keer anders, je kunt kartrekker zijn voor het gehele project, maar ook verantwoordelijk voor een onderdeel van het project. Alles hangt af van jouw expertise en ambities en natuurlijk de concrete organisatievraag. Rode draad is dat je een verbindende schakel bent binnen de organisatie en meedenkt over concrete oplossingen voor soms complexe vraagstukken op het gebied van processen of procesverbeteringen. Hierbij zie je de samenhang tussen alle processen en wat de impact is op de organisatie als je ergens iets verandert. 

Jij vertegenwoordigt de opdrachtgever richting contractors. Hierbij ben je verantwoordelijk voor borging van de kwaliteit, scope en resources van het project. Je stelt budgetten vast en managet deze. Ook coach en begeleid je regelmatig collega’s binnen het projectteam. Je krijgt verder te maken met zaken als assetmanagement, inkoopmanagement, projectmanagement, continuïteit plannen en (project)KPI’s. Regelmatig prestenteer je de voortgang van een project aan je collega’s, de projectboard of de directie.

Het betreft een nieuwe dienst en IFS Probity biedt jou de unieke kans zelf mee te denken en deze dienst mede vorm te geven.

Standplaats: Barneveld

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in technische of bedrijfskundige richting. Je hebt ervaring in een rol als extern adviseur of projectmanager binnen de (proces)industrie of hebt een soortgelijke interne rol gehad. Hierbij heb je kennis van de aanvoer-, verwerkings- of afvoerkant binnen de (proces)techniek, of een combinatie hiervan. Je bent ervaren met projectmanagement.
Persoonskenmerken
Je voelt je onderdeel van het team van de opdrachtgever en hun belangen behartigen is jouw prioriteit. Je hebt voldoende (proces)technische kennis om inhoudelijk mee te praten met contractors en andere externe partijen. Je staat hierbij stevig in je schoenen. Je snapt de belangen van de verschillende partijen en weet hierin de juiste keuzes te maken. Je bezit de flexibiliteit om je gesprekstechnieken aan te passen, rekening houdend belangen van en relatie met je gesprekspartner. De eigenschappen energiek, betrokken en resultaatgericht passen bij jou. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband een opdracht te initiëren en uit te voeren. Een verbindende schakel zijn binnen een team en organisatie spreekt jou aan.

Wat biedt IFS Probity?
Zij bieden jou de uitdaging om een onderscheidende rol te spelen in een organisatie waarin eigen initiatief, het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. IFS Probity stelt jou centraal en kijkt naar wat jij nodig hebt om je werk goed te doen. Wanneer je met onderscheidende ideeën komt voor proposities richting klanten, dan krijg je daarin alle steun.
 
Natuurlijk krijg je de beschikking over faciliteiten om prettig te werken, zoals een laptop, smartphone en leaseauto en bieden ze daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De werktijden zijn flexibel, thuiswerken is normaal en deeltijd werken is vanzelfsprekend bespreekbaar. 

Sollicitatieprocedure

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 27 dagen geleden en vervalt op 27 July
Advertentie id: 1301356
    [ ]     63 bezoeken