Inpakker

contact met mij op 18.63 EUR

Inpakker voor in de avonden

Bedrijfsomschrijving

Voor een klant in Den Dungen, zijn wij op zoek naar een inpakker! Deze klant is al ruim 30 jaar expert op het gebied van instant koffie. In verband met een enorme groei, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's waardoor de productie nog efficiënter kan verlopen. De werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag van 16.00 - 01.00u.  Dit betekent dat je elke vrijdag lekker vrij bent! En daarnaast nog een avondtoeslag ontvangt!

Wat ga jij doen als inpakker?

Je werkt in een klein en gezellig team aan een van de productielijnen van deze klant;Daarnaast zorg je voor het labelen, verpakken en stapelen van koffie producten.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de avonden? Heb jij affiniteit met koffie? En vind jij het leuk om als inpakker aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Functie-eisen

Houdt van aanpakken en kunt goed werken onder enige tijdsdruk;Kan goed samenwerken en vindt het leuk om in een gezellig en internationaal team te werken;Ervaring op de heftruck is een pré, maar kan ook via ons worden behaald.

Arbeidsvoorwaarden

Bieden een leuke functie in een gezond en groeiend bedrijf;Bieden een salaris conform markt en uitzicht op een vaste baan;Bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals studieregelingen, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Daarnaast zijn er fijne extra's zoals fruit van de zaak, bedrijfsuitjes en stoelmassages;Bieden een informele werkomgeving met betrokken collega's;Bieden elke dag een uitstekend kopje koffie.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1303870          67 bezoeken